Hogy Orbán és Szijjártó is értse

2020. április 2. 8:34

Gyöngyösi Márton
Facebook
Orbán kormánya ugyanis nem minket képvisel.

„Az európai kultúrkörben vannak olyan, mindenki által elfogadott dolgok, mint hogy asztalnál késsel és villával eszünk, átadjuk a buszon a helyet az időseknek, vagy éppen köszönünk. Ha pedig politikusok vagyunk, akkor demokratikus eszközökkel politizálunk, és nem megfélemlítéssel, zsarolással, szavazatvásárlással és harmadik világbeli korrupt diktátorokra jellemző felhatalmazási törvényekkel.

Ezek ugyanis az olyan barbár rendszerek jellemzői, mint amilyen ellen 1956-ban már fellázadt a magyar nép. És persze teljesen természetes, hogy ahogyan a terített asztalnál senki sem szívesen ül egy kézzel-lábbal evő, morogva csámcsogó alak mellé, úgy az európai politikusok sem szívesen látnak egy korrupt diktátort az asztaluknál. Ezért vizsgálja az Európai Bizottság is Orbán felhatalmazási törvényét.

Kérem a Fideszt, hogy ha már felhatalmazta saját magát, akkor most se bújjon a magyar emberek háta mögé (mert egyébként ilyenkor ezt szokták). Orbán kormánya ugyanis nem minket képvisel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 250 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi van te Jobbik-rontó? Ki is nyerte a választásokat? Mit dumálsz a Fidesz-szavazók nevében, te antidemokrata, antiszemita idióta?

Az 53-as lista 54-re bővült.

Dobrev Klein magyar hangja.

Ha van vérlázító pimaszság, ez az. A karlendítő náci Gyöngyösi udvariasságról és európai értékekről pofázik? Egyébként érdemes elolvasni a hozzászólásokat. Van, aki főbe lövetné Orbánt.

Gyöngyösi Apró nácivá avanzsált?
Majd képviseli a koronavírus.

Gondolatkísérlet: Orbán Viktor megszellőzteti, hogy leállítja az
országot, ABC sorrendbe állítja a bevásárlókat és katonai erővel tartja
fönt a rendet.

"akkor most se bújjon a magyar emberek háta mögé (mert egyébként
ilyenkor ezt szokták)." Pont fordítva van: Emberek állnak a kormány
mögött. Nagyon sokan, kb az ország 80 % ért egyet az intézkedésekkel.

"Orbán kormánya ugyanis nem minket képvisel." Hát titeket biztos
nem, cserébe ti sem képviseltek minket. Mennyin is álltok?

Gyöngyösi javasolhatná, hogy az EU vezesse be a koronaeurót,örök emlékként az EU hathatós intézkedésire.

Lehet, hogy téged nem, de hogy te minket nem, az biztos.

Látod, és ez az Orbán szopat benneteket tíz éve. Úgy, hogy mára néhány dologban nyugaton is kénytelenek elismerni őt. Akkor a ti színvonalatok a saját logikád alapján milyen mélyen van?

Jobb válaszra nem futotta? Nézd meg a közvélemény kutatásokat. Az EU országok pediog foglalkozzanak magukkal, sokkal rosszabbul állnak, mint mi. Ne erőlködj, most nem a ti dumátok a döntő.

Leírtad a lényeget, azt amitől az ellenzék a legjobban fél. Eszközeik, lehetőségeik ebben a helyzetben nincsenek, az egyetlen, őket a későbbiekben hitelesítő együttműködést felmondták. Nem maradt más, mint az, hogy a védekezés sikertelenségében, ezen keresztül viszont az emberek és az ország romlásában bízzanak. Ezt a programot mindenki látja, ez ugyanúgy meghozza majd az eredményt, mint a 2015-ös migrációs válsághoz való hozzáállásuk.

Orbán kormánya ugyanis nem minket képvisel.

A kérdés inkább az, hogy te kit képviselsz?

"európai kultúrkörben"

Idáig olvastam, és hangosan felröhögtem.

Ugye ez az a fazon, aki zsidókat akart listázni pár éve, hogy a pártja összes többi "európai kultúrkörbe" illő megnyilvánulasát most ne is kezdjük sorolni...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés