El a kezekkel a Városligettől!

2020. április 1. 15:42

Magyar Liberális Párt
MTI OS
Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy tartsa tiszteletben a fővárosiak döntését!

„Amitől tartottunk, bekövetkezett. A kormány máris visszaél a koronavírus helyzettel, a budapestiek akaratával szemben folytatnák a Városliget átalakítását. Erre pedig egy salátatörvényben adnának felhatalmazást.

Karácsony Gergely a budapesti választóktól tavaly októberben arra kapott felhatalmazást, hogy állítsa le a városligeti beruházást. Mert a kormány mindenféle egyeztetés nélkül, a választókat és a szakmai szervezeteket megkerülve erőltette keresztül saját elhibázott és méregdrága terveit. A beruházás ráadásul már eddig is komoly környezetkárosítással járt: több értékes fát kivágtak az építkezés során. Budapesten ennél sokkal fontosabb fejlesztésekre sem jutott pénz az elmúlt években az Orbán-kormány önkényes politikája miatt.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy tartsa tiszteletben a fővárosiak döntését! A járványhelyzet idején se próbálja megkerülni a budapestieket! Semmilyen intézkedést ne hozzon a ligetről egyedül! A Városliget Budapest szívének legnagyobb és legfontosabb parkja. Annak jövője nem múlhat egy olyan kormányon, amely semmibe veszi a demokrácia alapvető játékszabályait és a fővárosi polgárok akaratát!”
 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A liberálisok pedig - mind az öten - tartsák tiszteletben a magyarság döntését, amely háromszor egymás után választotta meg a jelenlegi kormányt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés