Gyurcsány: A kormány semmit nem tett a munkahelyek védelméért

2020. március 31. 15:19
Online sajtótájékoztatót tartott a DK elnöke.

„Most ez nem az a helyzet, mikor Orbán Viktornak le kellene tagadnia egy 2 ezer milliárd forintos EU-s támogatást. Ismerje be, hogy az EU segít, és költse egészségügyre, munkahelyekre és fizetésekre!” – írja Facebook oldalán gyurcsány Ferenc.  A DK elnöke online tartott sajtótájékoztatójában a járvánnyal kapcsolatos teendőkről. elsősorban a munkahelyek védelméről beszélt. Szerinte az Unióban mi vagyunk az utolsó ország, amely ezen a téren „lényegében nem tett semmit”.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, az ilyeneket kellene a tegnap elfogadott törvény alapján rémhírterjesztésért lecsukni.

A Fidesz egyik fő választási ígérete az elszámoltatás volt 2008-ban.
És ez az a választási ígéretük, amit a leginkább betartottak.

Szóval haragudj arra (is), aki nem számoltatta el fletót!

Ideje lenne elhúznod a bús fenébe, te vallásgyalázó idióta.

Jó lesz, ha ott marad a padláson, mert már évek óta hallani, hogy komoly légúti problémái lehetnek.

Kezdeményezz népszavazást azzal a kérdéssel, hogy hulla akarsz lenni vagy munkanélküli?

Vigyázz!
Viktor embere!

Jákob jól találta meg a következő V2, V3, V4 csodafegyvert. Dobrev Klein, győzelemre visz!

A Féleszű pontosan tudja, hogy Orbán jelentős intézkedések bejelentésére készül, megpróbálja eljátszani, hogy ezt ő "csikarta ki".

https://www.origo.hu/gazdasag/..

Kádkőgyár termel? Hány ember van kirúgva?
Erről ugass!

Fegyenc az mindig Fegyenc: hazudozik, rágalmaz, manipulál, pénzügyi fedezet nélküli intézkedéseket követel. Már réges rég túlélte önmagát a politikában. Egy dolga van, takarodjon a közéletből, mert már így is katasztrófával sújtotta a magyar nemzetet.

A Jobbikos funkci haveromnak gratulálni fogok. Ahogy Balónét, Gyafit, Bánót, Betlent, Chanadot, KáGéBélát, Hellert kikukázták és most ezt a faszt megint a kedves kazántestű nejével, azt tanítani fogják a népi iskolában.

Jól néz ki a csávó. Jákobnak tökéletes nyeldeklés.

A baloldal, régen és most is sokat tesz a nemzetéért.

Egy írásból idézek, biztosan van , aki ismeri a szerzőjét.

" A 301-es parcella.......A 37-es villamos majdnem üres, fogalmam sincs, mennyien lesznek ott, és mi történik. Feleségem úgy búcsúzott el tőlem, majd jössz valamikor....Kérek egy szál piros rózsát, a virágárus a szemembe néz, maga is koszorúzni jött? Jaj, vigyázzanak, már három napja itt vannak a rendőrök. A Bajcsy-Zsilinszky Társaság képviselője beszédet mond. Haza, forradalom, elbukás, Magyarország, sztálini önkény, galád árulás, tőrbecsalás, tankok, ezek a szavak maradnak meg bennem. Majd egy másik férfi beszél, aki 56 után nyolc évet ült. Most a történelmi tudatot átadja a fiának, mellére tűz egy kokárdát a jövő nemzedéknek.

Még egy vers, Arany János Széchenyi emlékezetéből a 24. és a 25. strófa. Nem hal meg az, aki milliókra költi dús élte kincsét...többen sírnak, Nemcsak a gyászruhás nők, , mások is. Bizonyára a kivégzettek hozzátartozói."

A baloldalról jutott eszembe egy másik történet, L. Latyisev visszaemlékezése - LAD 1988/45. - az 1933-as ukrajnai éhínségről.

" Az a kép, amelyet - mint húszéves diák - 1933 áprilisának egyik napján láttam, kitörölhetetlen marad t egész éltemre. Ukrajnában történt, , a harkovi járás egy Jefromovka nevű falujában menetem az egyik kunyhóba és kővé dermedtem.

A fal mellett, egy lócán, öt-hat éves gyermek feküdt, majdnem csont és bőr, , s mellette, fölébe hajolva az anyja, kést tartva a kezében és nagy erőlködéssel próbálja lenyiszálni a fejét. A kés és a keze csupa vér volt, a gyerek lába görcsösen vonaglott.

A falvakban nem volt háziállat, Se kutya, se macska,. se semmi, ami él. Egyedül csak a verebek jelentek meg néha az utcákon.

Az egész kollektivizálást és a kulákság elleni harcot is területi aktivisták folytatták....kuláktalanították a családokat. Félig öltözötten kergették ki őket télvíz idején, elkobozták birtokukat, ingóságaikat...."

Fegyenc, a politikai hulla és nulla, már a visszaemlékezésén dolgozik, mert az ő kormánya valóban semmit nem tett!

Szürreális.

Ha van a munkahelyteremtésnek, a munkaalapú gazdaságnak mélypontja - az a Gyurcsány-kormány.
Ha van a munkahelyteremtésnek, a munkaalapú gazdaságnak (akár európai szintű) csúcspontja - az azt Orbán-kormány.

És akkor egy bizonyos Gyurcsány Ferenc arról papol, hogy a "kormány nem tett semmit [sic!] a munkahelyek védelméért"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés