Ma történelmi jelentőségű csata lesz a parlamentben

2020. március 30. 10:29

Jakab Péter
Facebook
Jól lehet, hosszú időre az utolsó.

„Jobbikosok!

Ma, március 30-án történelmi jelentőségű szavazás, történelmi jelentőségű csata lesz a magyar parlamentben. Jól lehet, hosszú időre az utolsó. Akkor, amikor a világ és Európa kormányai vért izzadva küzdenek azért, hogy megfékezzék a koronavírus és a nyomában járó gazdasági válság pusztítását, Magyarország miniszterelnöke elérkezettnek látta az időt, hogy megkoronázza 10 éves rezsimépítését, és ezzel képletesen megkoronázza saját magát is. Ma a parlamentben szavazni fogunk arról a felhatalmazási törvényről, amely korlátlan időre ruházná fel korlátlan hatalommal Orbán Viktort, feljogosítva őt arra, hogy ezután akár a parlamentet is mellőzve rendeletekkel kormányozzon.

Aki ennél a szavazásnál szembemegy a kormánnyal és nemet mond a felhatalmazási törvényre, az az elkövetkezendő években meg fogja kapni a Fidesz-média minden szennyét. Leszünk – egyes helyeken már vagyunk – gyilkosok, hazaárulók, a vírusnak drukkolók és ki tudja még, kik. Nem a 10 éve kétharmaddal kormányzó, temérdek uniós forrást elverő, ellopó Fidesz lesz majd a hibás, amiért egy kivéreztetett gazdasággal, létminimumon tengődő magyarokkal, lerohasztott egészségüggyel nézett szembe Magyarország a válsággal, hanem mi, jobbikosok, ellenzékiek. És ma mégis megütközünk ezzel a velejéig romlott rezsimmel. Mert itt és most nem az számít, hogy mit írnak majd rólunk a szennylapjaik. És az sem számít, hogy milyen hazugsággal fogják majd rólunk teleplakátolni az országot. Sőt még az sem számít, hogy a hétfői csata után népszerűbb lesz-e a Jobbik vagy nem. Itt és most egyvalami számít: hogy bele tudunk-e nézni a gyermekeink szemébe a döntés után, hogy igen, én mertem nemet mondani a diktatúrára azért, hogy te egy szabad országban nőhess fel. Mertem nemet mondani, és nemcsak szavakkal, hanem akkor is, amikor tenni kellett, és vállalni minden idők talán legagresszívebb támadását, amit nem a láthatatlan Sorosnak, nem a magyarul se tudó migránsnak kell elviselnie, hanem nekünk, akik itt születtünk, itt nőttünk fel, és itt is fogunk meghalni. Meghalni úgy, hogy mi – szemben 133 gyáva fideszes képviselővel, akik Orbán szerint a legbátrabb magyarok – úgy emlékezhetünk majd évről évre október 23-án az ’56-os mártírokra, hogy elmondhatjuk, igen, mi is vállaltuk a harcot. Mi is szembenéztünk a rezsimmel, és nem futottunk el, nem mismásoltunk, nem kerestünk kibúvókat akkor, amikor meg kellett nyomni a NEM gombot. Tettük azt, amit egy jobbikosnak tennie kell a hazájáért.

Barátaim! Jöjjön, aminek jönnie kell. Legyünk méltók azokhoz a hősökhöz, akiknek az emlékműveit évről évre megkoszorúzzuk. Maradjunk együtt, zárjuk a sorokat, és nevessünk a rendszer szemébe. Tiszta lelkiismerettel és azzal a tudattal, hogy az igazak végül győzni fognak a hazugok felett.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 269 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valóban történelmi jelentőségű lesz. A Jobbik-DK-egyéb-moslékkoala Waterlooja.

"Nem a 10 éve kétharmaddal kormányzó, temérdek uniós forrást elverő, ellopó Fidesz lesz majd a hibás, amiért egy kivéreztetett gazdasággal, létminimumon tengődő magyarokkal, lerohasztott egészségüggyel nézett szembe Magyarország a válsággal, hanem mi, jobbikosok, ellenzékiek."

Egy másik ellenzéki, valami Dorosz Dávid szerint viszont az utóbbi 10 évben régen látott konjunktúra volt.

Legalább házon belül érdemes lenne összehangolni, hogy ki mit mond...

A többi hazaárulóval együtt takarodj ebből az országból.

Kivéve nálunk, nyilván. Hiszen a szerző független és szakértő elemzése szerint itt egy kivéreztetett gazdasággal, létminimumon tengődő magyarokkal, lerohasztott egészségüggyel nézett szembe Magyarország a válsággal.

Ki hazudik?

Csat? Na ne viccelj. Megint felmossák veled a padlót, mert hülye vagy.

Pátoszos hazugságok, semmitmondás, ócska önmentegetés a kiskaliberű politikus Jakab Pétertől. Azért lehet elnök, mert minden valamire való egykori Jobbikos már lelépett a pártjuk süllyedő hajójáról.

A történelmi csata után Jákob beül a legerősebb Skodába és Miskolcra hajtat..

A Dobrev és a vírus pártján..

Jákobnak most lesz ideje átfutnia a Mozgalom alapító nyilatkozatát..

"Jobbikosok!"

Hogy kicsodák?!?
Mind a tizenheten?!?

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Jákob fűbeharapott történelmi csatájában. De leginkább Dobrev valagába.

" Magyarország miniszterelnöke elérkezettnek látta az időt, hogy megkoronázza 10 éves rezsimépítését, és ezzel képletesen megkoronázza saját magát is."

Most mit lehet erre mondani? Illetve csak kérdezni. Ez magától ennyire hülye, vagy pénzért?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés