Halálozási arány (a hülyeségé, az életé, nem a vírusé)

2020. március 27. 14:58
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Az új sláger náluk most például az, hogy Magyarországon a legnagyobb a vírus halálozási aránya.

„Az ellenzéki képviselők pánikba estek, hogy kevesebbet szerepelhetnek majd az országgyűlésben. Az ebből eredő félelemérzetük egyelőre még sokkal erősebb, mint az, amelyet a járvány indukál bennük. Ennek egyszerű oka van, az, hogy nem szerepelhetnek a számukra megfelelő számban a hírekben, ezt legalább értik, de a járványt azt nem.

A Facebookon tartok (nem törlöm őket az ismerősök közül) néhány kirívóan ostoba ellenzéki szavazót (többdiplomás humánértelmiségiek, habár már lassan a klimatológus is az), akik ellátnak azzal az életérzéssel, amelyet ellenzéki felebarátaink megélnek, és amelyeket a pártjaik sajtóközleményeiből, a szükséges személyes kifejezőerő híján nem tudhatunk meg.

Az új sláger náluk most például az, hogy Magyarországon a legnagyobb a vírus halálozási aránya, mortalitása, vagy az, hogy gyanúsan kevés a halott, vagy gyanúsan kevés a fertőzött, nincs maszk, nem elégségesek a gazdasági intézkedések, diktatúra lesz, rosszak a maszkok. Rabszolgatörvény 2.0. Kijárási tilalom lesz, nem lesz kijárási tilalom. A kijárási tilalom kell, a kijárási tilalom a diktatúra eszköze. Kijárási korlátozás lesz, ami nem elég, de TASZ. Transzparencia-csomagot készített a Párbeszéd Magyarországért Párt. Nyilván az álhírek, illetve a félreértelmezésre alkalmas információtöredékek szabad áramlásának biztosítása és szabályozása a legjobb eszköz a járvány megfékezésére. A Párbeszéd szerint egyébként a kormány csak a gazdasággal törődik, az emberekkel nem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés