Védőmaszkot minden kórházi vizsgálatra váró betegre!

2020. március 25. 9:07

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Ez a kormány felelőssége, az élet nem játék!

„Információnk szerint a kórházakban a koronavírusos betegség megállapítására váró embereknek nem jut védőmaszk. Egymás mellett várakoznak, gyakran órákon keresztül, és akin nincs maszk, bár lehet, hogy nem beteg, könnyen elkaphatja a betegséget egy mellette várakozó vírushordozótól. Így pedig, látva a fertőzöttek számának folyamatos növekedését, egészen bizonyos, hogy a maszk hiánya további megbetegedésekhez fog vezetni.
 
A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy minden orvos és ápoló mellett a vizsgálatra várakozó valamennyi páciens kapjon maszkot, függetlenül attól, hogy megállapították-e nála a fertőzést, hogy csökkenteni lehessen a koronavírussal megbetegedők számát. Ez a kormány felelőssége, az élet nem játék!”

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így van. A felelősség a kormányé. Szerencsére és Istennek hála. Nem az ellenzéké. Ismét csak szerencsére és Istennek hála.

Követelni tudnak, de a járványt fékezni akaró szolgáló parlamenti szavazáson népellenes döntést hoznak. A kormány a lehetséges legnagyobb gyorsasággal intézkedik, azonban demagóg követeléseket nem lehet teljesíteni.

Megtörténhet. Ez téged boldoggá tesz?

Psszt...Ne fáradj! Ilyen bonyolult dolgokat nem tud értelmezni! :)

Mindig nagyvonalúak voltak! :)))

Egy evidenciát írtam csak le, egyetértve kedvenc pártoddal: a felelősség a kormányé. A mindenkorié. Hol itt a szervilizmus? (Azt hiszem, ez utóbbi fogalomba te szerelmes vagy. DK-hű kommentjeidet olvasva, nem is csoda.)

Szerencsére te viszont észreveszed. Azt is, ami nincs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés