Megszólalt egy másik sóhivatal vezetője is

2020. március 25. 12:05

Ekler Elemér
Zalatáj Kiadó
Buric asszonynak nincs jobb dolga most, mint levelet írni Orbán Viktornak.

„A koronavírus-járvány okozta különleges helyzetben hozott tagállami intézkedéseknek meg kell felelniük mind az adott ország alkotmányának, mind pedig a nemzetközi normáknak, és tiszteletben kell tartaniuk a demokratikus alapelveket – hangsúlyozta a strasbourgi székhelyű Európa Tanács főtitkára Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében kedden.

Marija Pejcinovic Buric azt írta, nagy figyelmet fordít a rendkívüli helyzet magyarországi alakulására. Kiemelte, egy pontosan meg nem határozott és ellenőrzések nélküli vészhelyzet nem garantálja a demokrácia alapelveinek tiszteletben tartását, és azt, hogy az alapvető emberi jogokat korlátozó sürgősségi intézkedések szigorúan arányosak legyenek a leküzdeni kívánt fenyegetéssel.
Ismerjük Buric asszony liberális maszlagját, sokszor hallottuk már Jean-Claude Junckertől, Frans Timmenmarstól, Martin Schulztól, Angela Merkeltől, Manfred Webertől, Rui Taverestől, Judith Sargentinitől, s a többi zakkant álszenttől, akik a »demokráciára, a jogállamiságra és az emberi jogokra« hivatkozva Európára zúdítottak több százezer migránst.

S most, a koronavírus járvány tombolása idején ezek a hölgyek és urak hallgatnak, lapítanak, egyetlen épkézláb ötletük nincs a járvány megfékezésére. Talán azért, mert a járvány kitörésével nem tudják a magyar miniszterelnököt vádolni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon gyengul mar a jarvany, hogy a sok liberalis kodbe burkolt fajzat igy elobujt a karantenjabol es az uborkagorbuletet szajkozza?
Adna a nagy eg, hogy igy legyen!

Lamperth Moncsicsi szerint OV hozhatta be a vírust. Komolyan:-))))

Az EU apparátusa nagyon is egy pitiáner NGO szintjén van. Szükséges beavatkozásokra képtelen, de véleményét fennen hangoztatja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés