A budapesti brit nagykövet-helyettes a koronavírus egyik magyarországi áldozata

2020. március 25. 19:08
Steven Dick tavaly nyáron érkezett Budapestre, 37 éves volt.

A budapesti brit nagykövet-helyettes, Steven Dick az egyik áldozata a koronavírus járványnak Magyarországon – írja a Euronews az Index információira hivatkozva. A portál emlékeztet, hogy a korábbi sajtóhírek még csak arról szóltak, hogy koronavírusban meghalt egy brit állampolgár, de többet nem lehetett tudni. A brit követség honlapján fellelhető életrajza szerint Steven Dick korábban dolgozott Rijádban, Szíriában és Afganisztánban is. A fiatal férfi 2019 decemberétől lett a budapesti külképviselet helyettes vezetője.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jujj, ez bunkó volt. Amúgy meg a brit diplomaták jófejek nálunk mostanában...

Szegény, nem volt még 40 éves és túlélte Afganisztánt, itt meg elment ettől a koronától. Amikor idejött, úgy érezhette, hogy a szaudiak és az afgánok után végre egy normális európai helyre jött, közel a hazájához.

Scruton munkáit nem ismerem, csak emberileg sajnáltam. Vajna viszont egy rakás nagyon sikeres film producere volt, ami nem semmi, meg nem mellékesen egy életművész is.

Most olvastam, hogy ugyancsak Angliában egy öt éves srác került súlyos állapotban COVID-dal kórházba. Szóval ne legyen senki sem elbizakodott, hogy rólam lepereg, mert fiatal vagyok.

Vajna gatyába rázta a filmipart, logikus, követhető rendszert állított fel. Ráadásul egy rakás forgatást hozott a modernizált studiókba, ami sok embernek adott munkát és ismertséget. Most a Covid miatt ezek is bajban vannak.

Halálát a Nagykövetség hozta nyilvánosságra. A magyar elhunytakra vonatkozik a "titoktartás", ha a család fel nem oldja.

Ott is volt kivétel. A középkorú Kaffka Margit, az írónő a 12 éves fiával együtt halt meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés