Sem a fallokrata hozzáállást, sem a hazugságot nem szeretem

2020. március 24. 19:22

Bősz Anett
Facebook
Reagálás a Kormányinfón elhangzottakra.

„Reagálás a Kormányinfón elhangzottakra

Kocsis Máté már csak azért sem láthatott engem, amikor az ominózus kérdés elhangzott a teremben, mert én – a frakcióvezető úr elvtársaival ellentétben, akik 130-an, egymás hegyén-hátán „támogatták” a miniszterelnököt felszólalásában – betartottam a Ház kérését, és csak akkor tartózkodtam a teremben, amikor magam felszólaltam, vagy amikor szavaztunk.

A viták további részét, egy emelettel lejjebb, egy tévén követtem. Örülök ugyanakkor, hogy a felvetéseimre csak egy faragatlanul odavetett hazugságra futotta tőle.

Gulyás Gergelynek pedig szívből kívánom, hogy a következő hónapokat vészelje át egészségben, a járvány elvonultával pedig szeretettel látnám az egyik judos edzésünkön. Garantálom, hogy a Miniszter úr hangosan fog rikoltozni már az erősítő gyakorlatok ötödik percében, és akkor a küzdelmekről még nem beszéltünk.

Nem vagyok híve annak, hogy így rendezzünk vitákat. Sem a fallokrata hozzáállást, sem a hazugságot nem szeretem. Tőlem a kormánypárti képviselők kulturálatlan viselkedést még nem tapasztaltak. Elvárom, hogy eszerint beszéljenek velem és rólam.

A legtöbbet az mondja el a két emberről, akik lényegében elintézték a hétpárti egyeztetésen, hogy kormány és ellenzék közt ne szülessen egyesség, mert végig kitartottak az álláspont mellett, hogy a felhatalmazási törvénynek időkorlátja nem lesz.

Nem csodálom, hogy idegesek, Uraim. De azért alapvető kulturáltságnak maradnia kell az emberben, akkor is, ha dühös önmagára, és arra, hogy nem építette fel megfelelően az érvrendszerét, és azon fogást találtak ellenzéki kollégák.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én sem értem, hogyan oktathat, de utálják a diákok.

Miről van szó? Mit mondott Gulyás? Biztosan igaza volt:-))))))

Bősz Anett hallgassa meg Orbán Balázs hozzászólását, s akkor megvilágosodik.

Azt hittem, hogy Te Leszbosz szigetén simogatod a kedvenc, bevándorlói falloszokat........az értelmiség mélyrepülése........

Ehe disznó makk-kal álmodik

Én pedig a vulvakratát nem szeretem.

Na ne szórakozz Anett! Mióta kezdődnek a cselgáncs edzések erősítő gyakorlatokkal? Minden edzés bemelegítéssel kezdődik, amibe még nem halt bele senki.
Ami pedig az erősítő gyakorlatokat illeti, azzal csak csínjával, mivel nem tesz jót egy cselgáncsosnak sem a túlzott kötött izom, és nem is tartozik az edzésekhez menetéhez.
Miféle küzdelmekről beszélsz edző létedre annak, akit az alapokra, - esés - sem tanítottál meg?

Ami pedig Gulyás Gergőt illeti, miből gondolod, hogy ne tudna erőnléti gyakorlatokat, fitness gyakorlatokat végezni? Szemmel láthatóan erősebb fizikumú, mint te.


Akkor te még nem találkoztál Gulyással.
Valóban hízékony, de nem gyíkvállú, viszont jóképű és nagyon okos Valaki.

Jó lenne, ha egy női politikus is tartaná magát Herczeg Ferenc megjegyzéséhez, hogy tartózkodjon olyan szavaktól, amik nem kislányok és nagymamák számára valók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés