Önző felelőtlenség

2020. március 24. 6:37

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Nem más célja volt mérhetetlen gonoszsággal átitatott szómenésüknek, mint az, hogy szájukra vehették gyűlöletük tárgyát, Orbán Viktort.

„De mit is értek el az ostoba hisztériájukkal? Azt, hogy egy héttel később szavazza meg a kétharmados többség a veszélyhelyzet meghosszabbítását. Nem volt tehát semmilyen ép elmével, józan ésszel felfogható célja a mérhetetlen gonoszsággal átitatott szómenésnek azon kívül, hogy ismételten diktátorként, jogtipróként, a világ legfélelmetesebb ellenségeként mutathassák föl gyűlöletük tárgyát, Orbán Viktort.

Publicistáik már a hétvégén kiírták a kegyelemben részesíthetők sorából azt, aki esetleg el merne játszani a gondolattal, miszerint nyugodtan támogatható a sürgősségi eljárás. Pedig nevetséges az az álszent sirám is, hogy a rendkívüli felhatalmazás korlátlan ideig lehetővé tenné a különleges jogrend érvényesítését. Hiszen azonnal az ENSZ-csapatok bevonulásáért rikácsolnának a most sivalkodók az összes nemzetközi fórumon, ha csak egyetlen nappal is tovább élne bármi a járvány elmúltával, amit annak megfékezésére vezettek be.

Ráadásul akkor joggal mondhatnák azt, ami jelenleg csak zavarkeltésnek minősül. Rettenetesen meg vannak sértődve, amiért többen hangot adtak annak a véleményüknek velük kapcsolatban, hogy úgy viselkednek, mintha a vírusnak szurkolnának. Már pedig az tény, hogy a vírus terjedésének megállításán fáradozó kormány ellen skandálnak. Akkor tehát?

Állítólag attól félnek a legjobban, hogy a hatalom végképp beléjük fojtja a kritikus véleményeket, így nem tudják majd hatékonyabb védekezésre ösztökélni. Már azt vizionálják, hogy gyorsított koncepciós eljárásokban ítélik el az összes ellenzéki újságírót, tele lesz velük minden börtön, ami ezután épül. Adja alájuk a lovat az összes Soros által finanszírozott gittegylet a Helsinki Bizottságtól az Amnesty Internationalig.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,álszent sirám is, hogy a rendkívüli felhatalmazás korlátlan ideig lehetővé tenné a különleges jogrend érvényesítését,,

Nem álszent, hanem hazugság, a polgárok félrevezetése.

A határozott idő fogalmába, időkorlátba nemcsak naptári idő tartozik bele, hanem egy adott esemény elvégzése, befejezettsége, megszűnése. Jelen esetben a járvány megszűnése.
Másrészt, a felhatalmazás nem mindenre ad lehetőséget rendeleti kormányzásra csak a járvánnyal összefüggő tevékenységre.
Harmadrészt, az országgyűlés bármikor visszavonhatja.
Negyedrészt, az Alaptörvény sem írja elő a naptári időtartam meghatározását. Egyetlen esetben van időkorlát, a vészhelyzet kormány által kihirdetésénél a 15 nap.
Aki pedig összemossa a veszélyhelyzetet a ,,A rendkívüli állapotra és a szükségállapotra vonatkozó közös szabályokkal,, az nagyon gyorsan forduljon orvoshoz.

Nem azt kell a mi médiánknak hangsúlyozni, h. milyenek is ezek, akik összességükben valóban számos és többnyire nagyobb településen többen vannak, mint mi, az EU és önkormi választások tanúsága szerint, hanem h. kormányon MIT tettek az országgal, a nemzeti vagyonnal.

Minden szemérmüket elvesztett országromboló, de hatalom és pénzéhes hitvány társaság.
Szedjék csokorba, hány helyen, mennyi is volt a fizetésemelés okt. 13. után! Hogyan lehetséges, h. nincs még mindig közzétéve a lista, hol, mennyi többlettel adták át az önkormányzatok vezetését?

Mikor lesz minden háztartásba eljuttatott Fehér Könyv az MSZP-SZDSZ kormányok privatizációs ámokfutásáról? Sokkal fontosabb lenne, mint a nemzeti konzultációk.

"Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? A válasz: igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít a valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy háború volt a józan ész ellen, és ebben a háborúban a józan ész vereséget szenvedett. Ismerje el ön is, Kedves Olvasó, hogy bármennyire is gyanakodott, voltak pillanatok, amikor mind elbizonytalanodtunk. Mert mi van, ha mégis igaz?"

-- Bencsik "Békemenet" András, 2020. március 6.

"A koronavírus-kampány a jelek szerint inkább csak egy olyan nemzetközi modell, amely alkalmas arra, hogy a fenyegetésekre fogékony emberek sajnálatos meghülyítésével -- lásd 16 millió olasz karanténban, illetve az olasz kormány azon döntése, hogy olaszok mostantól nem utazhatnak Olaszországban olaszországi rokonaikhoz -- modellezze egy későbbi, valóban veszedelmes járvány hatásait és annak kezelését.

Ezért tisztázzunk egy fontos félreértést: nem a vírus jelenti a veszélyt."

-- Bencsik "Békemenet" András, 2020. március 12.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés