Értelmezési keret

2020. március 24. 22:50

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Erős szimbólum, ahogy Kína, Oroszország és Kuba segít hathatósan és érdemben Olaszországnak, miközben Brüsszel nem tesz semmit.

„Két nappal ezelőtt itt a poszt-traumán írtam arról, hogy elég erős szimbólum, ahogy Kína, Oroszország és Kuba segít hathatósan és érdemben Olaszországnak, miközben Brüsszel (és az EU) nem tesz semmit, de legalább reggeltől-estig Pekinget és Kínát rugdalja. (Azóta már két szállítmány orvosi eszköz, maszk, védőruha, teszt és lélegeztetőgép érkezett Kínából Magyarországra is, mialatt a 444 például arról értekezett gúnyosan, cinikusan és hazudozva, hogy Kínától bezzeg nem kaptunk semmit, »eddig nem jött be a keleti nyitás«.)

Nos, a saját maguknak járvány idején pénzt gyűjtő »hiteles, mértékadó és független« sajtó (sajtó?) úgy tűnik, szintén észrevette a szimbólumot, és alig 48 óra alatt megkapta az utasítást arra is, hogy helyezze el ezt a megfelelő értelmezési keretbe, nehogy olvasóik, a »demokraták« elkezdjék ugyanazt gondolni erről, mint a normális emberek.

Úgyhogy nekiláttak fertőző nyálukkal megcsócsálni a szimbólumot, alaposan összekenték magukkal, és odalökték a »demokraták« elé, akik most már végre megint pontosan tudják, mi a helyes irányvonal, és nem fenyeget az a veszély, hogy spontán módon emberi gondolataik és érzéseik támadnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ballib hiába díjazza a segítőket. Gondolják, hogy akinek lélegeztető gépre van szüksége, majd megkérdezi, honnan van? Örül, hogy van!!!!
A ballib nagyon kimutatja a foga fehérjét a járvány kapcsán. Érthetetlen.

A Greenpeace, mint a világ legnagyobb független természetvédelmi és környezetvédelmi szervezete, miért támogatja Ángyánt vajon?
Egy globalista, magánszemélyek által fenntartott társaságnak mi köze Ángyán és a magyar föld viszonyához?
Azt hittem, a Greenpeace az esőerdőket meg a természetet védi és nem üti bele az orrát belpolitikai ügyekbe.
Csak nem érdekből?
Téged is ők fizetnek?

Vizsgáltasd ki magad. Beteg vagy.


Jé, akkor most nem számít, hogy komcsik, a szervilis propagandista zavarban van.
Mivel Kína megfertőzte a világot ez a minimum, amit tesz, talán még keres is rajta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés