Meghalt az első magyar koronavírus-fertőzött beteg

2020. március 15. 14:36
75 éves volt.

Vasárnap sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba  közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel, hozzátéve: a beteg a szállítást követően hunyt el.

Összesen 359 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

40 fertőzöttként kb 1 halott, többségében a 70+-os korosztályból.

Akkor őrizzük a pénzt a párnacihában. Igaz, hogy nem lopják el, de cserébe nem lesz kórház. Így épül-szépül az ország.

Mennyit fizetnek neked ezért?

Bizony, ez a sajnálatos haláleset - Isten nyugosztalja az elhaltat! - is mutatja, mennyi-mennyi "munka" vár még zsidókra, egyik fedőszervük, a fedőszervük, a Tikkun Olam alapján.
"A Tikkun olam ( héber : תיקוק עולם , lit. „a világ javítása”) a judaizmus fogalma, viselkedjen, tevékenykedjen konstruktívan és jótékonyan ..."
Ezzel még nem lenne semmi baj, csakhogy: ezt akkor is irányadó parancsként értelmezik, ha a "megsegített" semmiféle segítséget soha nem kért, vagy abba éppenséggel belehal...
"A középkor óta a zsidó irodalom kibővítette a kifejezés használatát: a tikkun olam az a gondolat, hogy

a zsidók nemcsak saját erkölcsi, szellemi és anyagi jólétekért,
hanem a társadalom szélesebb értelemben vett jólétéért is felelősséget viselnek. [3]

Sok kortárs pluralisztikus rabbi esetében a kifejezés a "zsidó társadalmi igazságosság" megteremtésének parancsaként szerepel."
Ez mit jelent?
MINDENT. MIN-DENT!
M I N D E N T , ami a világban található, joguknak érzik saját szempontjaik alapján megváltoztatni!!!
Látható, hát, sok dolgukat látnak elérendőnek, kötelezően, köztük a koronavírus-probléma zsidó tikkun olam szerinti kezelését.

A Tikkun olam fedőnevű életforma alapján
"A vezető izraeli hírportál (Ynet) angol nyelvű kiadásának egyik cikke alapvető fontosságú összefüggésekre derít fényt az európai fehér nemzetek egzisztenciáját fenyegető "migránsválság" zsidó-izraeli hangszerelése kapcsán. A menekülteket segítő görögországi központokat főleg izraeliek működtetik, Leszboszon van egy izraeli iskola szíriai, iráni, iraki és afgán menekültek számára, és mindez egy átfogó terv részét képezi, amely a "tikkun olam" fogalom, valamint a világon kifejtett zsidó önkéntes munka forradalmasítását célozza."
Hogy ne legyen kétség:
1. "Az egységes zsidó nép lesz a saját messiása. A többi faj felbomlasztásával fogja megszerezni a világuralmat és a világköztársaság megalapítását." Baruch Levy levele Karl Marxnak
2. "Efrati rabbi: "Európa iszlamizálása jó dolog." ... a zsidóknak "örülniük kell annak a ténynek, hogy Európa, elveszítve az identitását, megfizet azért, amit velünk tett évszázadokon át"
3. Rasti rabbi: "Az utolsó napokon (a végidőkben) szükség lesz arra, hogy Edom, a Nyugat, vagyis Európa és Amerika összekeveredjen Izmaellel, vagyis alapjában véve az arabokkal és muszlimokkal. Hogyan is történik ez meg valaha a világon, ha nem a menekültválság által?"
Tehát: Tikkun Olammal, vagyis "A világ megjavítása" jelszó alatt: valódi "holokauszt" (pusztítás) a fehér ember, de mindenekelőtt a kereszténység ellen.
"Elégetni", megsemmisíteni a fehéreket, feketék által.

A Szent Imre, tudomásom szerint, mint épület, nem alkalmas ilyen mérvű fejlesztésre.

Talán nem a mostani ellenzék fúrta meg, és "röghözkötésnek" nevezte azt a rendeletet, törvényt, amely kötelező Magyarországi szolgálatot írt elő a közpénzen kitanított orvosoknak?

Izé, ez egy világjárvány, amiben emberek halnak meg. Biztos, hogy a kormány hibája?

Na jó, igazából egy tökkelütött provokátornak tűnsz, úgyhogy kénytelen vagyok megfutamodni a vita elől. X

Az elhunytat Isten nyugosztalja, és tegyünk meg mindent, hogy minél kevesebben legyenek.

Már nem olvasok kommenteket, többségük buta, DK-s nyugger, tájékozatlan, frusztrált, Orbán-gyűlölő, demens beteg, nyelvtudás nélküli, néhány hatosztályos jobbikos.

Viszont az Operatív Törzs figyelmébe ajánlom Dr. De Rosa, negyvennégy éves, lélegeztetőgépen lévő beteg video üzenetét. Ezt kellene lefordítaniuk magyarra, ha van erre kapacitás. A doktornő a lélegeztetőgépről üzeni, mindannyian felelősek vagyunk. Őt kellene az országban mindenkinek látni, letakarva minden, jobb-és baloldali politikusi arcot.

A Pápa gyalog, kihalt utcán ment a San Marcello templomba, imádkozni a betegek gyógyulásáért, a járvány megszűnéséért.

Folynak a kutatások, s naponta jelennek meg álhírek.

Chunya Wang - Utrecht - a Bbc-nek azt nyilatkozta, hogy néhány hónap múlva az orvosok kezében lehet a koronavírus ellenszere.

vannak olyan kutatások, amelyek szerint az AIDS gyógyszerei is hatásos ellenszerek, de van olyan team, mely szerint a reumaellenes orvosságok is hatékonyak lehetnek. Komoly reményeket fűznek a gyógyultak plazmájából készíthető medicinákhoz is.

Ezzel együtt csatlakozom Rosenfeld Dánielhez, imádkozzunk is.

Tudom, hogy ez a dolgotok, de jó hülyének lenni?

Például te a nyamvadt mocsok, összesen 46 kommenteddel, aki azt hiszed, ha új kabátot vettél fel, akkor ismeretlen maradsz? :DDD Na repülj és keress új nick nevet, hogy rögtök ki is tudjunk ikszelni!
X

Rabbi Baruch Efrati | The Jewish Press - JewishPress.comwww.jewishpress.com › tag › rabbi-baruch-efrati

"I was amazed and pleased that a rabbi would call the Islamization of Europe a good thing. Likewise I believe an all Jewish Europe would be a great thing too," ...
Baruch Efrati rabbi | The Jewish Press - JewishPress.comwww.jewishpress.com ›címke› rabbi-baruch-efrati "Csodálkoztam és örültem, hogy egy rabbi jó dolognak nevezi Európa iszlámolását. Ugyanígy hiszem, hogy egy egész zsidó Európa is nagyszerű dolog lenne".
http://callmejorgebergoglio.bl..

Rájöttem, de ez annyira kapitális marhaság, mint a napelem a paksi bővítéssel szemben.

Nem tudom, hol tenyésztik ezeket, szerintem tiszta mazochizmus itt kommentelgetniük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés