Hova kerülnek a transzbűnözők? – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. március 7. 7:56
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges Olvasóink jól tudják már, hogy hazánkban a börtönbiznisz mondhatni még kanyarban sincs. Vannak ugyanis olyan helyek, mint például az angliai Brighton, ahol ha nem tudja az ember eldönteni, hogy férfi-e vagy nő, akkor nem is zárják börtönbe – írja a Spectator. Történt ugyanis, hogy egy többszörösen visszaeső drogfogyasztó, transznő megpróbált kirabolni egy boltot. Azonban miután elfogták, a bíróság előtt nem tudta hivatalos okmánnyal igazolni nővé történt nemátalakítását, ezért férfi börtönbe kellett volna mennie, így azonban rendkívül kiszolgáltatottá vált volna a többi férfi rab között. A bíróság pedig nem volt felkészülve a nemiség megállapítására, amit egyébként a vádlott védője „méltatlan eljárásnak" bélyegzett. E megindító érvelés hatására a bíró a transzbűnözőt inkább felfüggesztett börtönre ítélte és szabadon engedte.

Ezek után szinte érthetetlennek tűnik, hogy egyre nő az olyan emberek száma, akik megbánják a szexuális átalakításukat – írja az angol Metro. Egy nővé alakított férfi ugyanis beperelte az angol Országos Egészségügyi Szolgálatot, mert tinédzserként – legalábbis szerinte – megfelelő vizsgálat és tájékoztatás nélkül, jogszerűtlenül hajszolták a nemátalakításba és most már hiába szeretné visszaalakíttatni magát férfivé.

Ehhez képest Eustachio Gallese férfi volt és férfi is maradt egy férfi testbe zárva, így férfiak közé is zárták gyilkosságért. A tesztoszteron-túltengésnek meg is lett a hatása, mivel a feleséggyilkos férfival szimpatizáló felügyelője hazaengedte a fogházból hétvégére. Mondván, neki is jár a „szexuális kielégülés joga”. Gallese azonban nem csak szexuális kapcsolatot létesített egy prostituálttal, hanem meg is gyilkolta a nőt – számolt be az esetről a Vancouver Sun. Előbb kellett volna kiengedni, ugye.

Hősök rovatunkban a héten egyértelműen azokat az amerikai demokrata képviselőket emeljük ki, akik rasszizmust kiáltottak a mentolos cigaretta betiltásának hallatán. Alexandria Ocasio-Cortez és bandája szerint ugyanis az ízesített cigik betiltása kétségtelenül a fekete közösség elleni merénylet – foglalkozik az esettel a Hill. Érvelésük szerint a törvényjavaslat kirekesztő és aránytalan nehézséget okoz az érintetteknek, továbbá a fiatalok egészségének védelme korlátozná jogaikat. A képviselők levélben utasították el a tervezetet, majd sietve hozzátették, hogy remélik, meg tudják előzni az „olyan szabályozások ismétlődését, amelyek meg akarják védeni a fiatalokat és a színesbőrűek közösségeit, nem pedig bebetonozzák a büntetőjogi szankciókat és a rasszizmust". Mi lesz így a hűsítő cigis lehelettel? Ez a repiknek úgy látszik smafu.

Ha már a megbélyegzésnél tartunk, ideje, hogy több toleranciát mutassunk egy újabb elnyomott angliai kisebbség: a pakisztáni erőszakoló bandák iránt. Szerencsére győzött a politikai korrektség, ugyanis, bár az Egyesült Királyság belügyminisztériuma felderítette a hátterét, közben kiderült, hogy nem a fogszabályzó nélküli vörhenyes angolok követték el a több mint 19 ezer áldozattal járó erőszakcselekményeket. Épp ezért a minisztérium arra hivatkozva titkolja el, hogy pakik az elkövetők, hogy ezen adatok nem szolgálnák a közérdeket – írja az Independent.

Heti gyűjtésünkben továbbá tájékozódhatnak majd a kaliforniai szenátorról, aki pénzt fizetne a kigyógyult drogosoknak – olvashatjuk a Washington Examiner jóvoltából. A kanadai CTV cikkének segítségével pedig megérthetik, hogy miért vált jogilag védett kategóriává a pedofilia. Továbbá a Huffington Postból értesülhetünk arról, hogy az amerikai demokraták szerint  Jézus szégyellné őket, amiért a bigott republikánusok intoleranciára használják a kereszténységet, ahelyett, hogy a „szent" transzneműeket támogatná. Jézus ugyanis ezt szeretné, mivel felebarátaink szeretete alatt az LMBTQ+ közösségeket kell érteni a Bibliában.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Álprobléma. Mont az isztambuli genderpropaganda, a migránsok, az NGO-k ténykedése. Ezzel csak a kipcsakviktor tereli el a figyelmet a 10 millió éhezőről és a diktatúráról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés