Hajrá, görögök!

2020. március 4. 6:23

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Feltűnt már a fülsiketítő csönd, ami a mostani görög eseményeket kíséri? Emlékeznek, mi volt Röszke után a nemzetközi sajtóban, a Soros-féle szervezetekben?

„Felkavaró mindezt látni, ám tökéletesen érthető. Érthető a hatóságok roppant határozottsága és keménysége, a civilek embertelennek tűnő védekezése. Mert ki várhatná el például a leszbosziaktól, hogy csendben tűrjék, ahogy egy immár őket meghaladó létszámú embertömeg elözönli szigetüket? Ráadásul ez az embertömeg egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni a befogadók kultúráját, vallását, tradícióit és életvitelét, hanem csak jön, van és követel. Éppen ideje a görögök eszmélésének. Ismétlem, mindez felkavaró, ám tökéletesen érthető.

Ám a csönd érthetetlen.

Emlékeznek még, amikor egy agresszív tömeg megtámadta Röszkénél a magyar rendőröket? Emlékeznek, ahogy minden kezük ügyébe eső tárggyal dobálták a határvédőket? Akkor a magyar rendőrök könnygázzal és vízágyúval védték meg a határt és persze önmagukat. Emlékeznek, mi volt akkor a reakció a nemzetközi sajtóban, a Soros-féle szervezetekben és persze az unióban? Emlékeznek még arra a töménytelen mennyiségű hazugságra, a felháborodásra, a leckéztetésre, a nácizásra, a megbüntetésünk követelésére? És emlékeznek még, amikor egy magyar operatőrnő elgáncsolt egy betörő migránst, akkor éppen hogy be nem vonultak a kéksisakosok! Hetekig tartó hecckampány, felháborodás, szemétkedés kísérte az esetet, még jó, hogy meg nem lincselték azt az asszonyt.

Nos, feltűnt már önöknek a fülsiketítő csönd, ami a mostani görög eseményeket kíséri? Ismétlem: könnygáz, vízágyú, hang- és fénygránát, gumilövedék, éleslőszeres hadgyakorlat, figyelmeztető lövések, megvert migránsok és megvert NGO-aktivisták, börtön és botokkal a tengerbe visszatolt migránsok – ez van most Görögországban. És mindezt a teljes csend kíséri a pénzért és hatalomért hisztériázók és hazudozók részéről. Nos, amikor az EU ilyen-olyan vezetőire, a nemzetközi liberális sajtóra és a Soros-féle szervezetekre gondolnak, akkor mindezt ne felejtsék. Aljas, becstelen, hazug, gazember – ezek azok a szavak, amelyeket keresgéltek velük kapcsolatban.

És a legfontosabb, hogy mindezt el ne felejtsék akkor, amikor majd újra a magyar határnál lesznek pokoli jelenetek, és elkezdenek majd bennünket gyalázni. Nagyon fontos megjegyezni egy életre: ezeknek a gazembereknek a véleménye, a követeléseik és a fenyegetéseik annyit sem számítanak, mint szellentés a tornádóban.

Addig pedig: hajrá, görögök!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudni a hivatalos álláspontot, mert a ballib média igen ritkán ad hírt a görög eseményekről.
Nem akarja nehéz kérdések elé állítani az olvasóit:-)))

Amíg az EU megreked a görögök verbális vállonveregetésénél, addig azok jogos dühe csak fokozódni fog.

A lámpavasat ők szokták ajánlani nekünk, mi ne tegyük.
A függetlenobjektív ballib média ezt a videót mikor tárja az olvasói elé?:

https://www.vadhajtasok.hu/202..

Bezzeg a sínen fekvő bejárta a világot. Most meg nagy csend.

Az Orbán kormányt elítélő nyilatkozatok belföldről indulnak.

Ilyen mértékben ez máshol nem alakult ki. Olyan mértékű gazdasági, pénzügyi önállóságtól még mindig messze vagyunk, h. a belföldi kifelé hazudozókat le tudnánk állítani. Egy egész hatalmi ág úgy működik, h. ahhoz a magyaroknak sok közük, a tevékenységükbe beleszólásunk nincs. Ott nincsenek hibák és ha vannak, garantáltan következmény nélküliek, legalábbis kívülről így látszik.

"Nem értem, hogy gyurcsány és gazemberei hogyan ülhetnek még mindig itt, és röhöghetnek a pofánkba?!"
Talán meg kéne kérdezni a Fideszt, hogy mi lett a 2010-ben beharangozott nagy elszámoltatásból.

De kis finnyásak lettünk... 19 beírás, aminek a nagyrésze obcén röfögés:
"Hehehe, jól van legalább nem cáfolod, hogy egy dagadt pitsa vagy.
Szegénykém, azért tehenezel, mert sokszor mondták rád is.
Semmi baj te hájas kurva, biztos van aki rád is bukik.
Hú de sebesen gépelsz, kapkodva, csak nem Szaryernéhez van szerencsénk?
Vagy csak dug téged?
"tudjamm"
Szopás közben ne beszélj, ez kurváknál aranyszabály.
Anyád nem mondta?
Mi van geci hétvégén is ügyeletben?
muhahaha"
Ha tippelnem kellene a Dodó valamelyik reinkarnációja lehetsz, egy velejéig romlott lipsi troll, a te szintedre lemenni, no ahhoz kell gyomor!

Hát, ezzel most nehéz lenne vitázni...

Bayer Zsolttal vitatkozom.

,,Nos, feltűnt már önöknek a fülsiketítő csönd, ami a mostani görög eseményeket kíséri? Ismétlem: könnygáz, vízágyú, hang- és fénygránát, gumilövedék, éleslőszeres hadgyakorlat, figyelmeztető lövések, megvert migránsok és megvert NGO-aktivisták, börtön és botokkal a tengerbe visszatolt migránsok... És mindezt a teljes csend kíséri ,,

Nincs csend! Méltatás van. Méltatják a görög kormányt, hogy milyen jól megoldja a határvédelmet.
Merkel is ezt teszi.

Mondhatnám a stílusodban, hogy lófaszt mama- de nem érdemled meg. Nem láttam olyan beírásodat amiben érveltél volna. Talán a régi nickeidből mutathatnál valamit, lipsi troll.

Te úgy gondolod, hogy az általad beidézett "bizonyítéknak" nem nézek utána? Annyira hüje lennél, hogy nem vetted észre a beidézett beírások zöme normális tényalapú hozzászólás? Beteg, hazug troll, tényleg menj a picsába- téged még rugdosni is hányingerkeltő...

Igaz, egyébként is OV intézte ezt a migrációt is:-))

Ja, meg a koronavirust is.
Vadai szerint már tíz éve fel kellett volna készülni a koronavirusra:-)))

Válaszok:
Negue | 2020. március 4. 11:48

Na jó, de Sztrovacsek bevallottan kommunista, hogy ő mit ír, az nem számít.

@Az igazi sztrovacsek
"Vagy a kommunizmus fog eljönni, vagy elpusztul a világ."

Egyébként nemcsak Röszkénél volt ilyen visszhang, már jóval előtte is, amikor a kerítésépítés egyáltalán csak szóba került, már akkor jöttek a cikkek (hazai és uniós sajtóból is), hogy újra felhúzzuk a vasfüggönyt, svéd kisgyerekek küldték a rajzokat, hogy inkább segítsenek szegény menekülteken, és így tovább.
Ja, csak az lehet, hogy Merkelék akkor valamiért úgy gondolták, hogy kell ide legalább évi egy millió bevándorló, mostanra meg rájöttek, hogy azok az emberek se alkalmazottnak, se fogyasztónak nem jó, ellenben rengeteg probléma forrása. Baj csak az, hogy ezt addigra már minden épelméjű ember látta, nekik meg kellett öt év, hogy a vaksi szemüknek higgyenek, ne az ideológiának.

Március 15-én lehet megemlékezni, vagy a járványveszély pont addigra ideér és otthon kell maradnunk kötelezően ajánlottan?

Mellébeszélésben nagy vagy, többek között ettől került a béka segge alá a mozgalmad is. De irogass nyugodtan, jót lehet röhögni rajtad.

Ma hallottam a rádióban a hírekben, hogy az EU 700 millió eurót ad a görögnek határvédelemre. Hogy a fenébe lehetséges, hogy minket elítéltek azért, mert megvédtük magunkat a betolakodókkal szemben, a görögöknek meg nemhogy elnézik ezt, hanem még támogatják is őket?

Hát, most félre teszem a politikai korrektséget és a jólneveltséget.

Leírni bármit jelent, te ócska provokátor. Ide oda billegsz, hol oroszbarát vagy, hol liberális, te bárki seggét kinyalod öt perc szereplésért.

Ennyit rólad, te barom!

Konkrétan kezdett összeomlani, ugyanis az osztrákok elkezdtek határt ellenőrizni Hegyeshalomnál, 2015-ben. Ha még emlékszik erre valaki...

Ja....csak ők elfelejtették, ezért már 10 éve Orbánnak kellett volna! Tiszta idióták. :))))))))))

Tegnap elmondta a tisztifőorvos, a két prágai fertőzöttel kapcsolatban akik Budapesten jártak, hogy esetükben a legfontosabb a kontakt keresés, és , hogy kikkel érintkeztek stb...stb.
Erre kiadott a déká egy közleményt, (felszólítva a kormányt!)a két prágai fertőzöttel kapcsolatban, hogy vizsgálják ki, hogy kivel találkozta, hol jártak stb. stb.
És képesek voltak elmondani ugyanazt, amit előtte a tisztifőorvos közölt. :D
Ezeket kiröhögni se lehet. Ekkora a szereplési vágy? Mindent megragadnak, nehogy véletlenül elfelejtsék őket. :))

Csak egyszer van egy évben torkos csütörtök, te nagyon hülye.
Amit pedig Bayer feleségéről írtál, megérdemelnél egy feljelentést, vagy egy monoklit.

Mit cáfoljak meg, azt, hogy egy évben csak egyszer van torkos csütörtök?

Mit cáfoljak meg, azt, hogy egy évben csak egyszer van torkos csütörtök?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés