Karigeri körei

2020. február 27. 7:15

Galsai Dániel
Magyar Hírlap
Ideje volna a DK által kézi vezérelt, botcsinálta főpolgármester ámokfutását heti szinten rendszerezni, már csak az utókor okulására is.

„Íme, a gyakorlatilag nem létező pártja támogatásával regnáló mosolyalbum-figura elmúlt néhány napjának rezüméje: közölte, hogy a Liget-projekt letiltva, maradnak a torzók, semmi sem épülhet tovább, tehát a fásításnak is el kellene maradnia.

»Zöld Geri« most magyarázkodik, szerinte a tilalom erre nem vonatkozik, csak éppen a jogszabály mond mást. Két napja az egyszázalékos akcióhős bejelentette, hogy felrúgja a kormánnyal kötött egyez­séget, és – a szakmai grémium döntésével ellentétben – az eddig regnáló Bán Teodóra helyett a liberális ellenjelöltet nevezné ki, továbbá öt színházat venne át fővárosi hatáskörbe.

Eddig úgy volt, hogy K. G., a fák és cserjék nagy barátja, és a liberális értelmiség szerint mindenben a színházi szakmának kell döntenie, elvégre a teátrumok nem pártosak, hiszen azok az adófizetőké. Persze nem Geri Kaukázusi krétakörében.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remélhetőleg, szép számban lesznek olyanok, akik észbekapnak, s legközelebb már nem Fegyenc trójai falovát tolják be a városházára.

Most Karácsonyról van szó, róla mi a véleményed?

"Ideje volna a DK által kézi vezérelt, botcsinálta főpolgármester ámokfutását heti szinten rendszerezni, már csak az utókor okulására is."

A fideszes Farkas Flóriánnal biztosan jobban járt volna Budapest!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés