Vajon Szily László támogatja a pedofíliát??

2020. február 24. 10:40

Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok
A Google menjen a büdös picsába akkor is, amikor Gyurcsány Ferenc, és akkor is, amikor a Pesti Srácok csatornáját mondvacsinált okokkal törli.

„Mégis, ennek ellenére azt mondom, a Google menjen a büdös picsába akkor is, amikor Gyurcsány Ferenc, és akkor is, amikor a Pesti Srácok csatornáját (vagy bármilyen politikai entitás fiókját) mondvacsinált okokkal törli. (Megjegyzem, a szerzői jogsértés nem mondvacsinált ok: amikor valaki az alkotók engedélye nélkül oszt meg, tesz a nyilvánosság számára elérhetővé jogvédett tartalmakat – pl. zenék, filmek részleteit használja fel a saját felületein – az bizony jogsértő tevékenység, bármiféle politikai, ideológiai töltettől függetlenül, és nem a YouTube irányelveivel, hanem a hatályos törvényekkel kerül szembe.)

GreyGoose Feri fiókját időközben a Google visszaállította, amin annyira azért nem csodálkozunk, sejtvén, hogy neki jóval jobb, közvetlenebb bekötöttsége van a céghez, és hogy a Google eleve erősen részrehajló a baloldali politikai erők irányába. De mi ne legyünk olyan részrehajlók, mint a Google, hanem jelentsük ki bátran: senkit ne tiltogasson le önkényesen a Google (vagy ugyanígy a Facebook), hanem mindenki esetében tartsák tiszteletben a szólás- és véleményszabadságot. Valamint tartsák be ezzel kapcsolatban (is) a törvényeket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szólásszabadság annyi, hogy az ember azt szólja, amit a Google vagy a Facebook szerint szabad. Mivel a jobboldali vélemény többnyire eleve "gyűlöletbeszéd" (természetesen Szél Bernadett itt idézett ámokfutása például véletlen sem az...), így ellene minden eszköz megengedett. Sőt, inkább megkövetelt...

A szólás- és véleményszabadság mellett, valamint a kettős mérce ellen állok ki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés