Tényleg olyan szörnyűek ezek a lépések?

2020. február 24. 13:44

Volner János
Facebook
Egyre jobban fáj nekik, hogy nem marad a klímavédelem a balliberális politikai erők kizárólagos játéka.

„Itt ülök a parlamenti patkóban és éppen ezt hallgatom, mennyire sajnálja a balliberális nagykoalíció (DK, Jobbik, MSZP, PM, LMP), hogy »bezöldült« a Fidesz. Majd' szétveti őket a méreg. Nemrég a liberálisokat támogató sajtóban egyenesen úgy fogalmaztak, hogy »szélsőségesen napelempárti« a kormány klímajavaslata, de erősen ekézték azt is, hogy a jövőben elektromos buszokkal tervezik megoldani a városok buszközlekedését az eddigi dízelek helyett. Tényleg olyan szörnyűek ezek a lépések?

Eddig azt hihettük, az a cél, hogy mindenki támogassa a klímavédelmi erőfeszítéseket, de úgy látszik, egyre jobban fáj nekik, hogy nem marad a klímavédelem a balliberális politikai erők kizárólagos játéka...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" egyre jobban fáj nekik, hogy nem marad a klímavédelem a balliberális politikai erők kizárólagos játéka..."

Egyértelmű. Próbálták maguknak kisajátítani a témát, persze a maguk primitív szintjén. Ez se jött be. Lehet kutatni új Wunderwaffe után (a cigányok hergelésének tesztelése folyik épp)

Tudhatná ez a Volner, hogy bezöldülni csak a ballibeknek van joga.
Nem igaz, te családot soha nem látott csúfapa?

"erősen ekézték azt is, hogy a jövőben elektromos buszokkal tervezik megoldani a városok buszközlekedését az eddigi dízelek helyett. Tényleg olyan szörnyűek ezek a lépések?"

Ha nem trolibusz, akkor annyi szörnyűség van, hogy alacsony a kihasználtság. Órákig kell tölteni az aksit jó nagy töltőkkel. Addig nem tud szállítani. És 2x drágább a busz, pont az aksi miatt.

"Szerintem ezek még azt is elleneznék, ha rezsi díját csökkentené 10%-al a kormány, majd ismét megtenné kicsit később..."

Ezen már túl vagyunk. "A gazdagok olcsón fűtik a medencéiket".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés