Családbarát szülészet várja az édesanyákat Dél-Pesten is

2020. február 21. 10:43

Németh Szilárd
Facebook
A legmodernebb körülmények között tudják ellátni a kórházban született vagy oda átirányított koraszülött csecsemőket.

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának »Családbarát szülészet« pályázatán nyert támogatásból megújult a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Perinatális Intenzív Centruma (PIC), hogy a legmodernebb körülmények között tudják ellátni a kórházban született vagy oda átirányított koraszülött csecsemőket.

Az intézményben 2019-ben 2247 gyermek született, ebből 195 volt koraszülött. Meghatározó, hogy milyen körülmények között milyen esélyeket tudunk biztosítani ezeknek az apró, ám hatalmas küzdelemre képes gyermekeknek és szüleiknek. Ehhez hozzáadódik a fantasztikus orvosok, ápolók, munkatársak elhivatott munkája.

Engedjék meg, hogy gratuláljak dr. Ralovich Zsolt főigazgató úrnak és Dr. Gyurácz-Németh Orsolya osztályvezető főorvos asszonynak, akinek meghatározó szerepe volt a »Családbarát Szülészet« pályázat szakmai programjának összeállításában és a koraszülött osztály korszerűsítésében. Továbbá köszönjük a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház minden dolgozójának a kitartó munkát és szívből gratulálunk az elért eredményekhez.

Hiszen tudjuk, a valódi, tartós siker az összefogásban rejlik. Kívánom, hogy ez a nagyszerű csapat továbbra is ilyen töretlenül haladjon a kijelölt úton, vállalt feladataikhoz további sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Rám továbbra is számíthatnak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés