Megnyugtató, hogy az ellenzék csak a magyar- és történelemoktatással foglalkozik

2020. február 18. 10:40

Farkas Attila Márton
Facebook
Ha kivennénk Herczeg Ferencet, Wass Albertet, doktor Nyírő Gyulát, és a nándorfehérvári harangzúgást, máris jobban érezné magát a nebuló.

„Azért megnyugtató, hogy az ellenzék is csak a magyar- és történelemoktatással foglalkozik a NAT kapcsán. Ez azt mutatja, hogy a matematika-, fizika-, biológia-, földrajz-, kémia-, és idegennyelv oktatással minden a legnagyobb rendben! Így ha kivennénk Herczeg Ferencet, Wass Albertet, doktor Nyírő Gyulát, és a nándorfehérvári harangzúgást, máris jobban érezné magát, és jobban is teljesítene a nebuló. A tanárokról nem is szólva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az oktatásügynek vannak jól bevált mintái.
Ezek meg mindig feltalálják hol a spanyolviaszt, hol a kakaóbisztos billentyűzetet.

Követhető (MÁSOLHATÓ!!!) minták pl: Kína, Korea (a déli a gyengébbek kedvéért), Finnország stb.

A Fidesz beszélő szerszámokat szeretne turistaangollal, akik manipulálhatóak, engedelmesek, dolgoznak , nem pofáznak vissza és nyugdíjbavonuláskor meghalnak.
Csauseszku már egyszer megcsinálta, az eredményt ismered.

Na, ezért sem kellenek!

Ja, ez tényleg katasztrófa, de ettől még a NAT nem jó. Ha egy mai tizenéves nem végez el heti 50-60 óra munkát, akkor egy percet sem. Ezen kéne igazából segíteni.

A kovalens kötés vagy az euklideszi geometria kevésbé zavarja a liberális identitást és kánont. A szaporodástan már nehezebb ügy, hiszen az utódnemzés mégiscsak egy hím és egy nőstény egyedet feltételez. Egyelőre...

Piffta!
De!
Állítottad, hogy jobbak vagytok gyurcsányinál.
Csak épp adós maradtál a konkrétumokkal.
Tehát: Miben vagytok ti jobbak? Vagy különbek?
Ne a guglit ajánld, hanem írd le az első 10 konkrétumot.


@nick89
egy nem állítottam. főleg nagypofával. most se törvényes. csak te/ti akarjátok és itt ebben a hozzászólás dömpingben bizonygatjátok, hogy bizony nem baj és jajj nebeszéljünkmárróla.
a nokiás bizonyított. mit szeretnél még tudni? tudod a barátod a gugli.

gyurcsányék saját bevallásuk szerint nem kormányoztak, csak úgy csináltak és csak a hatalmat akarták megtartani.
a "mi" kormányunk kormányoz, lehet neked nem tetszik, de vagy megszokod, vagy megváltoztatod. erre nagy hajlandóságot mutatsz, képes vagy összefogni, (ezt is magyarázod!!!) az ördöggel ráadásul a fasisztákoknácokokkal is!
egy különbségnek veszem. van több is. de ez perdöntő.

Tudod-e, hogy a liberálisok által istenített úgynevezett tudásalapú társadalom feltételez némi tudásfélét is? Csakúgy, mint a szintén ájulásig tisztelt innováció, meg techforradalom?

Csak szólok.

Az új nat-ban csökkentették a kötelező óraszámot, de ez most a ballibet nem érdekli:-)

Persze, hogy nem tetszik nekik:-) mivel gőzük nincs a frissen bekerültekről, először nekik kéne olvasni, tanulni, hogy taníthassák:-)

Hát igen. Az Eötvös Gimnázium némettanárai is a NAT elleni aláírók között :-) Biztos jobban tudnának tanítani németet, ha a töri és magyar oktatásból kivennénk pár nekik nem tetsző témát írót... Pedig jobb lenne, ha saját módszereikre és szakmai tudásukra reflektálnának néha, mert lenne ám mit változtatni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés