Harvardi professzor állítja, hogy Obama Soros kérésére vizsgáltatott ki valakit

2020. február 18. 8:09
Alan Dershowitz szerint a volt demokrata elnök nyomást gyakorolt az igazságügyre.

A Harvard jogi karának professzora, Alan Dershowitz egy vasárnapi interjúban elmondta, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Barack Obama, volt demokrata elnök arra kötelezte az FBI-t, hogy vizsgáljon ki valakit, miután Soros György milliárdos megkérte erre – írja a The Daily Wire.

Dershowitz azután tálalt ki, hogy Donald Trump elnököt azzal támadták, hogy az Igazságügyi Minisztériummal kapcsolatos ügyekről tweetelt, amelynek következményeként William Barr főügyész nyilvánosan szólította fel az elnököt, hogy álljon le.

„A Kennedy-adminisztráció alatt a Fehér Ház sok esetben ellenőrizte az Igazságügyi Minisztériumot, és nem hiszem, hogy sok liberális professzor vitatta volna ezt” – mondta Dershowitz a Breitbart Newsnak.

„Információim vannak az Obama-adminisztrációról, – amelyek előbb-utóbb perben fognak végződni, de még nem állok készen arra, hogy nyilvánosságra hozzam ezeket – amelyek szerint Obama elnök személyesen arra kérte az FBI-t, hogy vizsgáljon meg valakit Soros György kérésére, aki közeli szövetségese volt.”

„A Fehér Ház ilyen jellegű befolyását az Igazságügyi Minisztériumra gyakorlatilag minden igazságügyi apparátus idején megfigyelhetjük​​” – folytatta Dershowitz. „A különbség az, hogy a mostani elnök sokkal nyíltabb e tekintetben, tweetel is róla. Obama elnök csak suttogott az igazságügy felé.”

"Tehát azt állítja, hogy Soros György megkérte Barack Obamát, hogy az igazságügy vizsgáljon ki valakit?” – kérdezett vissza a Breitbart riportere.

„Igen, ez a közeljövőben perek formájában is meg fog jelenni” – válaszolta Dershowitz. „A birtokomban van a 302-es űrlap, amely dokumentálja ezt az esetet, a megfelelő időben nyilvánosságra fogom hozni, de nem szabad még ezt megtennem, mert az ügy még nem lett benyújtva.”

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A Harvard jogi karának professzora, Alan Dershowitz egy vasárnapi interjúban elmondta, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Barack Obama, volt demokrata elnök arra kötelezte az FBI-t, hogy vizsgáljon ki valakit, miután Soros György milliárdos megkérte erre."

Még szerencse, hogy nálunk nincsenek koncepciós eljárások a hivatalos adatok szerint.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 18. 11:09

Sorost már a kínaiak is imádják-biztosan magyar nyomásra:-)

Vajon a Soros érzékenyítő 444-hvg-24hu-168tóra újságírói, a TASZ, Helsinki, Transparensy aktivisták -vezetők mire vélik azt, hogy Gyuri bá politikai ellenfelet figyeltet az FBI-al? Átláthatóság level 10...

Á, a humanista, filantróp, népboldogító Soros megint csak segíteni akart!...

Gyuri bá megkérte Magyar Bálintot, hogy ugyan a CEU nem felel meg egy egyetem kritériumának, de egy törvény mondja ki, hogy a CEU egyetem. Magyar Bálint benyújtotta a törvényjavaslatot és az mszp- Szdsz többség elfogadta azt.

Nem véletlenül voltak Obama ideje alatt olyan "remek emberek" Budapesten, az amerikai nagykövetségen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés