A Fidesz akart a zsebemben turkálni, hát itt az alkalom, játsszuk le!

2020. február 18. 12:38

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Nekem nem csak a szám volt nagy. Ugye nektek sem, fideszes képviselők?

„Fordítsuk ki a zsebeinket, fideszes és nem fideszes képviselő egyaránt, szigorú szabályok szerint. A DK frakciója ma benyújtotta a törvénymódosítást, amit ígértem:

1. Legyen nyilvános adat a képviselők családtagjainak, rokonainak a vagyonnyilatkozata is,
2. A képviselőknek legyen kötelező beszámolniuk arról is, hogy mire és mennyit költöttek a jövedelmükből (ezt akarta annyira tudni rólam a Fidesz),
3. Számítson súlyos bűncselekménynek, ha valaki hamisan tölti ki a vagyonnyilatkozatát.

Nekem nem csak a szám volt nagy. Ugye nektek sem, fideszes képviselők?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.


Teljesen igazad van. A dk elszámolásai rendre káoszosak.


https://hvg.hu/itthon/20200217..

Valóban van bőr a képén (általában piros) a tegnapi hvg-s cikk után.

Ki vigyáz a legkisebb gyerekre, hiszen az anyja is félig-meddig elhagyta?

Fegyenc, te csak számolj el azzal a vagyonbevallással, amivel most nem tudsz. A többi az mind utána aktuális. Mindig ezt csinálod: ami a tennivalód volna, azt nem teszed, de azzal már foglalkozol, ami később lenne aktuális / azt meg akkor nem fogod elvégezni /.

Ferinek van egy tévképzete, miszerint ő még mindig kormányzó miniszterelnök.

Nem ontottam mocskot.
A dk elszámolását említettem, azt hiszem, nem választható külön a Gyurcsányitól. Az sem sikerült, mint ahogy a saját papírjait sem sikerült tisztességesen kitölteni.
Egyébként meg az kiabál, akinek a háza ég.

A neved után koros vagy, tehát emlékezhetsz, amikor az akkori apeh a fidesz vezérkarának egymás utáni ügyiratszámmal küldött értesítést az ellenőrzésről. Az apeh-es nőt amikor megkérdezték, hogy lehet ez? azt mondta, ezt dobta a gép.
Vagy amikor Orbán Viktornak kellett megjelennie a parlamenti vizsgálóbizottság előtt.... a szocik még a kapubejáró építését i9s luxusnak nevezték.
Ugyan a hozzáállás különbsége nagyon látszik, ugyanis a fideszesek szó nélkül eleget tettek kötelezettségeiknek, míg GyF nem tud lenyugodni. Ha tiszta a lelkiismerete, azt mondta volna: rendben, állok elébe és az élet engem fog igazolni. De nem mondja:-)))

A szemlőhegyi villa csak nem ég le:-))) hiszen belülről állítólag teljesen felújították, de kívül nem csináltak semmit:-)))

Már megint előkerül nála a kifordított zseb és elhallgatja a kiürített államkasszát.

Szerinte jobb ha nem tudják, hogy honnan származik a vagyona és hol található.

Csak Gyurcsány reptér-eladása akkora bűncselekmény, hogy egymagában több akasztásnyit ér, de ami jellemző rá, a gátlástalan törvénytelenségek tárháza, a rablásra, pl. egy a sok közül!
"Gyurcsány és a Fradi-pálya
„Ez már nekem is sok.” Ez a mondat 2005 nyarán hangzott el az Igazságügyi Minisztérium egyik szobájában. Hogy így történt, arra magam vagyok a tanú, hiszen ketten voltunk a szobában. Én, aki hallgatta, és Sárközy Tamás, aki mondta...
Bencze Izabella"
"Nos, így történt, hogy egy épületben dolgoztam Tamással, aki 2005 nyarán egyszer csak beállított a szobámba, és a következőket mondta: „Fél óra múlva Gyurcsánynál kell lennem, és jogi tanácsot kellene adnom arról, hogy a Fradi-pályát és környékét hogy lehetne „megszerezni”. A kincstári vagyonhoz te értesz, adj tippet, hogy tudnám leállítani ezt a vagyonlenyúlást, mert ez már nekem is sok.” Volt tippem, és bár nem tudom, mi történt a megbeszélésen, de hál ’Istennek a Fradi-pálya – átépült formájában is – a mienk maradt."

Helyes!
Lámpavasra mindet!

Útálom Fecót, de qrvára igaza van! Például engem érdekelne, egyetlen év alatt hogyan lett milliárdos Rogán Tóni?

Bátran ajánlgathatja bárki a vagyonnyilatkozatok bármilyen formáját, ahogy eddig nem volt semmilyen "nagy elszámoltatás", ezután sem lesz. Többé-kevésbé tudnak egymásról mindent, ki mikor honnan jutott nem épp tisztességesen vagyonokhoz.
Néhány kishalat föláldoznak a látszat kedvéért, de lehet, őket is "kárpótolják".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés