Orbán Viktor megöregedett

2020. február 16. 16:53

Fekete-Győr András
Facebook
Itt lenne az ideje, hogy kimenjen a hatvanpusztai kastélyából az utcára.

Orbán Viktor megöregedett. Tőle most már kormányzása – remélhetőleg mielőbbi – végéig csak ugyanezt várhatjuk: alufóliasisakos összeesküvés-elméleteket Soros Györgyről, némi önfényezést, illetve kommunistázást. Attól az embertől, aki tizedik éve kormányoz, és még az ügynökaktákat sem meri nyilvánosságra hozni.

Azon gondolkozom, hogy ha Orbán Viktor száz évig kormányozna, vajon hányadik évben merne egy évértékelőn egyetlen szót szólni az egészségügyről, gondolom úgy a hetvenedikben. Ezt nem fogjuk megvárni.

Annak pedig őszintén örülök, hogy a miniszterelnök szerint ez egy sikeres szakasz Magyarország életében, de itt lenne az ideje, hogy kimenjen a hatvanpusztai kastélyából az utcára, és a milliárdossá lett családtagjain és fideszes politikustársain kívül néha tanárokkal, ápolókkal, és fiatalokkal is beszéljen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyör pelenkás korában Soros tényleg meg akarta venni az OTP-t. Most csak ennyit a Momentum tudományáról.

Csak Soros George fiatalodik egyfolytaban. Mar masodik, harmadik gyermekkorat eli. Ezert all hozzad kozel, ugye, Fekete-Sotet- Gyor?

Tagja vagy már, valamelyik szabadkőműves páholynak?

Tévedésben vagy! Az egyetemi csoporttársaim nagy része fideszes, de a családtagjai is fiatalok.
Mind az öt gyereke és mind a három unokája.
Az egy 22 éves Zsófin kívül kit tudsz még, hogy többesszámot használsz?
Csakhogy nem vagy Orbán helyében. Merkel elkezdte felépíteni az utódját? Most semmisítette meg éppen a sokadikat.

D:
Fegyőr beöltözve náci gatyába, vörös mellénybe, szivárványos kitűzővel osztja az észt.

Mit akartál kérdezni?

:)))))))))))))))) Szóra sem érdemes Bandi "elmélkedése".

A konkrét és kézzelfogható eredmények sokaságáról lepereg Fegyőr prekoncepciós kivetítése.

Jó beszéd volt, a ballib hörög.
Én meg jókat röhögök:-)

Ott sem voltam. Nem tudtam róla.
Olyan ismerős ez a szöveg.

Soros György véreztette ki az OTP-t
2009. március 26., 23:36
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) csaknem fél milliárd forintra bírságolta a Soros Fund Management LLC-t tavaly október 9-i, a Budapesti Értéktőzsdén OTP részvényekre kötött üzletei miatt, amelyek a banki papír jelentős értékvesztését okozták. Ez a felügyelet történetének legnagyobb ilyen jellegű bírsága.
https://privatbankar.hu/migrac..

"1990-ben, amikorra hál Isten megbuktak a kommunisták, a már széles támogatotti kört maga mögé gyűjtött Soros a teljes magyar államadósság átvételére jelentkezett be, cserébe a magyar ipar, vagyis a nemzeti vagyon színe-javának átengedését kérte. Antall József, első szabadon választott miniszterelnökünk azonban kikosarazta.

Már Boross Péter volt a miniszterelnök, amikor Soros rástartolt a legnagyobb magyar lakossági bank, az OTP ár alatti kivásárlására. Szándéka Boross, majd az új, immár szocialista Horn Gyula ellenállásán megbukott. Az MSZP/SZDSZ kormányban, a koalíciós partner SZDSZ hathatós támogatásával nyomatékosítva, Soros újra napirendre vetette az OTP igencsak nyomott áron történő bekebelezését, ami azt jelentette volna, hogy a legnagyobb magyar pénzintézetet, és így a magyar gazdaság feletti ellenőrzést is megszerezhette volna. Horn ezt megakadályozta."
https://hirado.hu/2017/04/16/a..

A FB linkre kattintva ezt találtam:
"Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele."

Érdeklődöm, levette-e Fegyőr vagy csak engem tiltott már le az oldaláról?

Jah, megöregedett ... bezzeg Bernie Sanders...vagy Soros György. Ja tudom, nekik előnyükre vált az öregség. Talán neked is előnyödre válna, mert most földbuta vagy.

Bicskanyitogató... gyakorlatilag minden szava hazugság.

Az pl. milyen éppen FeGyőr szájából, hogy "kimenjen az utcára"?

András!

Abban igazad van, hogy Orbán már nem tartozik a Ti korosztályotokhoz. Viszont hiába vagy Te fiatal, meg Szabó Timi és Ujhelyi is, a fiatalságotokon kívül semmi kézzelfogható érv nem szól amellett, hogy Orbánt le kellene cserélni.

Amikor az ember alternatívákban gondolkodik, akkor nem Rátok gondol. Szakmaiság, felkészültség, tudás, stílus, vezetői képességek, morális tartás, a nemzet iránti elkötelezettség felől közelítve nagy jóindulattal is csak elégségesre tudom értékelni személyeteket.

Ti tulajdonképpen Gyurcsánnyal egyetemben a klasszikus polgári demokrácia antitézisei vagytok, megszólalás nélkül is taszítjátok a komoly embereket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés