Sértődött keresztények

2020. február 14. 16:54

Balavány György
hvg.hu
A recept a régi: játszd el az üldözöttet, az mindig nyerő, önigazoló pozíció lesz ahhoz, hogy üldözhess másokat.

„Bár nem ez a lényeg, muszáj leszögezni: Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester a múlt heti botrányt kirobbantó mondataival nem állított semmi olyat, amit kirekesztésnek lehetne értelmezni. Az ATV műsorában épp gyűlöletkeltő ideológiákról volt szó, és azt mondta, »ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, (…) a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből.«

Véleményem szerint így ez elég érthető és tényszerű. És persze alkalmas arra, hogy a fehér, keresztény, hetero férfiak (és nők), már ha megfelelően ostobák és fanatizáltak, ellenük indított hadjáratról kezdjenek beszélni, sőt, hirtelen előálljanak azzal, hogy tiltakozni kell a rasszizmus minden formája ellen.

És ez addig bír fajulni, hogy maga a gyűlöletmester, Bayer Zsolt áll ki a gyűlölet ellen szónokolni. (Az eseménynek volt egy masszív »a szeretet nevében vagyunk együtt, és gyűlölünk mindenkit, aki nem velünk van« – felhangja, lásd például a Hont András elleni támadást.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A címből a'szittem, valami antiszemita írás lesz. Nagyon zsidós.

Megkésett szerecsenmosdatás.

Hát, Balavány egy tizedrangú csepűrágó a balliberális oldalon, kiáltania kell, hogy valaki felfigyeljen rá. De csak a hangja, s nem az intellektusa okán.....

A játszd el az üldözöttet ,nagyon áthallásos, én antiszemitának tekintem, Balavány , egy antiszemita féreg vagy.

Egyre gyengébb, Balavány.

A baj ott kezdődik, hogy csak azt látjátok, amit látni akartok! Ha a világot tekintjük, akkor a fehér ember kisebbségben van, és a feketék meg az arabok rasszista támadásainak van kitéve. Ez nem volt más, mint egy teszt, hogy itthon elkezdhetitek-e a támadást. Ha hagyjuk, akkor folytatni fogjátok.

Amikor a hülyeség aljassággal is párosul.

" A recept a régi: játszd el az üldözöttet, az mindig nyerő, önigazoló pozíció lesz ahhoz, hogy üldözhess másokat."

A zsidóknak bevált, a baloldal is mindig ezt csinálja. Csak nekik lehet?

"Jogi szakértők szerint a Békés Megyei Bíróság jogerős ítélete alapján bárki kezdeményezhet Kövér László ellen személyiségjogi pert arra hivatkozva, hogy emberi méltóságában sérti őt a Fidesz - MPP választmányi elnökének a kijelentése. "

Magyar Narancs: Jogerős ítélet Kövér "akasztásos beszéde" perében:
https://magyarnarancs.hu/belpo..

Akkor cseréljük ki a nevet, és a vallást (származást) szösszenetedben:

"Hitler nem szidott senkit. Csupán megjegyezte, hogy a szélsőbaloldali gyűlöletkeltők (és gyilkosok), valamint a pénzvilág uzsorásai jellemzően zsidók. Ez sajnos tény."

Még most sem gyűlöletkeltő és rasszista?

Látom, mindent megteszel, hogy liberális buborékba zárd magad. Na de akkor minek jársz ide? Ott a face, meg a hvg fórum!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés