Én is „náci” vagyok

2020. február 14. 10:58
Ferkó Dániel
Pesti Srácok.hu
Nekik persze nem nagyon számítanak a mi fájdalmaink, a családi tragédiáink, csak az a fontos, hogy adott helyzetben politikailag kifizetődőnek tűnhet minket lenácizni.

„Megint kezdik. Előbb az új Nemzeti alaptantervet (Nat) nevezték fasiszta, nacionalista irománynak, csak mert egyes balliberális politikusaink ízlésének nem megfelelő, hazájukat szerető írók kapták meg benne az őket megillető helyet. Utóbb pedig a Budapest szovjetek általi elfoglalására emlékező honpolgárokat vették egy kalap alá a nácikkal és a nyilasokkal. A Nat-ba bekerült két leginkább kifogásolt író, Wass Albert és Nyirő József, ha más európai államok szülöttei lettek volna, például románok vagy franciák, akkor ezekben az országokban bizonyosan tanítanák őket az ifjúságnak. A mi balliberálisaink azonban valamiféle kényszeres, perverz önfelszámoló ösztönnek engedve acsarognak és jajveszékelnek amiatt, hogy az Egri csillagok mellett esetleg A funtineli boszorkányt is el kell majd olvasniuk a magyar diákoknak.

Most, hogy Budapestet ismét megkaparintották, vállt vállnak vetve nácizik Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Sermer Ádám és az ellenzék nagyrésze. A Demszky-klón főpolgármester rövid ideig tartó bojkottot hirdetett a Hír TV ellen, mivel Karácsony szerint relativizálták a náci bűnöket azzal, hogy a kitörésnapi megemlékezésekről és a megemlékezőkről nem kizárólag elítélő hangnemben készítettek híradós anyagot. A liberális Sermer Ádám még tovább ment: ő mindenkit nácinak, nyilasnak bélyegzett, aki részt vett ezeken az eseményeken.

Ezzel az ellenzék hatalmasat rúgott azokba a magyar családokba, amelyek megemlékeztek azon szeretteikről, rokonaikról, akik a »dicsőséges«, »felszabadító« Vörös Hadsereg áldozatai lettek Budapest ostromakor és az azt követő időszakban. Ugyanis ők is emlékeztek, nemcsak a szélsőjobbos hagyományőrző csoportok. Az ő könnyeik, az ő fájdalmuk azonban nem olyan fontos Karácsony Gergelyék számára. Csak az a lényeg, hogy szinte hetente felvonuljanak A német megszállás áldozatainak emlékműve előtt és onnan üvöltsék felénk, hogy a szobor, amelyet a Fidesz-kormány emelt, viszonylagossá teszi a nyilasok bűneit. Minket, a társadalom jelentős részét pedig fasisztának neveznek, amiért nem állunk oda tüntetni mi is. Úgy viselkednek, mintha a jobboldali gondolkodású emberek közül többen is naponta nyíltan megkérdőjeleznék, vagy tagadnák a holokausztot. Mintha legtöbbünk ne ítélné el a zsidó honfitársaink ellen elkövetett bűnöket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Piszkosul gyenge írás..."

Mármint a hozzászólásod.

Nem rossz névsor.
Ajánlott irodalomként mindenképpen megállja a helyét.
Én egyet nem hagynék ki, igaz, nem magyar, de nem is Nobel-díjas:
Jack London: Egy szelet sült, pár oldal, és egy mindennapi kis történet.
Mégis, egy fiatalra a hatás, elementáris.
Rám az volt, 15-16 éves koromban.
15 perc alatt valami nagyon fontosat tanultam arról a 60-80 évről, amit életnek neveznek.

Egy-kettővel nem is lenne probléma. Puskin egyik felmenője is fekete volt, de elviselték az oroszok.

Azért mindennek van határa!!! Kik buktak le, te idióta, egy rejtőzködő pedofilon kívül? Sz.rok a blogodra, te "kibaszott agyrém".

Oroszországban több tucat kötetben kiadták a Szovjetunióban élő népek deportálásának krónikáját. Ma már tudjuk, hogy összesen 17 nép és 40 népcsoport kollektív büntetéséről van szó.
(Gereben Ágnes, Szombat, 2001. május 1.)

Ez például 57 darab holokauszt.

Valóban van. Olvasd el a saját kommentjeidet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés