Nácibarátság

2020. február 12. 6:41

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Karácsony csak egy megélhetési antifasiszta, akit a legkevésbé sem érdekel, ha a szövetségesei – a valódi nácik – arabokat vernek vagy zsidókat listáznának.

„Ami miatt mégis érdekes a mindenre is alkalmas Karácsony kifakadása, az az, hogy nem is olyan régen még pont a Hír TV-ben szenvedett olyan súlyos vereséget egy vitahelyzetben Földi-Kovács Andreától, hogy az akkor még főpolgármester-jelölt zavarában és végső kétségbeesésében hosszú percekig izzadtan, dacosan és hebegve-habogva zsidózott.

Akkor egy olyan okfejtésbe bonyolódott bele végérvényesen, hogy bár ő annak idején elment, mert el kellett (!) mennie tüntetni, miután Gyöngyösi Márton a parlamentben arról beszélt, hogy véleménye szerint össze kellene írni, azaz érdemes lenne listázni a zsidó származású képviselőket, de a jobbikos politikus nem náci. Azaz szerinte zsidó képviselőket listázni nem nácizmus. De 2019. október 2-án, a TV2 székháza előtt tartott tüntetésen is egészen úgy tűnt, mintha igazából ő lenne fekete öves nácimosdató.

Ismert, hogy a napokban ítélte el a bíróság Szabó Balázs jobbikos politikust, amiért pár haverjával jó alaposan összerugdalt három tunéziai diákot. A bőrszínük miatt. Ugyan eddigi ismereteink szerint inkább a nácik szoktak külföldi diákokat a bőrük színe miatt megcipőzni, Karácsony Gergely viszont egészen másképp gondolja. Októberben ugyanis még aképpen csutakolta a Jobbik hirtelen haragú, újpesti náciját, hogy szerinte Szabó igazából csak véletlenül járt arra, tulajdonképp nem is csinált semmit, meg hát ki nem drukkolt még részegen arabokat verő barátainak, különben is Orbán Viktor, TV2 és a többi, és a többi.

Karácsony Gergely csak egy ócska, megélhetési antifasiszta, akit valójában legkevésbé sem érdekel, ha a szövetségesei – a valódi nácik – arabokat vernek vagy zsidókat listáznának. Ő mindössze nem akar kényelmetlen, valódi kérdésekre válaszolni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony minden döntésében sodródik, marionett-figura. Ha pucér fenékkel jégre ültetnék, akkor is mosolyogna, ha a gazdái azt követelnék tőle.

Az Országgyűlésben elmondott hozzászólása cáfolja az állításod.
https://www.youtube.com/watch?..

Karácsony nem megvezethető, hanem befolyásolható, amolyan cselédtípus.

Tele hibákkal a szöveged!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés