Gyurcsány válasz helyett visszatámad

2020. február 12. 14:43
Álljunk ki közösen, és mutassuk meg hogyan élünk. Te is Viktor, én is, és az összes parlamenti képviselő. Nekünk nincs titkolnivalónk. És nektek? – írja Facebook-oldalán a DK elnöke.

A Demokratikus Koalíció elnöke ahelyett, hogy tisztázná a vagyonnyilatkozatával kapcsolatban felmerült kérdéseket, inkább Orbán Viktorra mutogat. Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán megosztott videójában azt mondja: „arra kérem a Fidesz pártelnökét, a kormányfőt, hogy győzze meg a frakcióját, hogy támogassák a Demokratikus Koalíció pár napon belül benyújtandó törvényjavaslatát, mely szerint mostantól kezdve nem csak azt nézzük meg, hogy kinek mennyivel növekedett meg a vagyona, hanem azt is megnézzük, hogy a családtagoknak mennyivel nőtt a jövedelme és a vagyona és hogy ebből hogyan éltek”.

(Nyitóképünkön: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök (k) az új összetételű Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én.)

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány jobban tenné, ha a dákóval foglalkozna abban még király is lehetne. No persze a hazugságban már elérte a királyságot.

Ez tipikus Fegyenc előremenekülés: nem tisztázza a dolgait, hanem kavar. Például, nem kormányzott, hanem állandóan a "100 lépés politikáját" dicsérte.

"Nem szimpatizálok Gyurcsány Ferenccel, de most igaza van. A Fidesznek semmilyen morális alapja nincs mások vagyonnyilatkozatában turkálni, amíg saját képviselői nem adnak számot eltitkolt vagyonukról"

Hát igen, ezzel nehéz lenne vitatkozni.

A lámpavas kigyógyítja mindet.

"ha ferike tud az eltitkolt vagyonukról akkor az nem titok
...gondolkozz má !"

Na nemá, hogy lölő gazdája meg egy grállovag, akinek semmije nincs!!!!!!!

Az sem lehet kizárni, hogy szégyelli bevallani, a felesége, esetleg az anyós elvette tőle a lóvét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés