Díszőrséggel fogadták Orbánt Berlinben

2020. február 10. 11:22
„A sas leszállt” felirattal jelent meg a kép Orbán Facebook-oldalán.

Orbán Viktort hétfő folyamán Berlinben fogadja Angela Merkel német kancellár.

(Fotó forrása. OV FB)

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsányt max a portás várta volna. Ebbe őrül bele, hogy ennyire jelentéktelenné vált.

Békekölcsönt jegyez az Eon!

Kötelező érvényű ajánlatot tett az E.On Energiakereskedelmi Kft.-re (EKER) a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt., amely a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentett ezt be.

A február 7-én benyújtott ajánlat szerint az EKER közvetlen 100 százalékban az Opus leánycége lenne, a vételárhoz pedig nem kapcsolódna közvetlenül banki finanszírozás.

"Az Opus arról is tájékoztatta a befektetőket, hogy mivel az EKER villamosenergia-ipari vállalkozás, a törvényi előírás értelmében a befolyásszerzéshez és az ehhez fűződő jogok gyakorlásához, illetve az ügylet jogi zárásához - amennyiben a pályázat eredményes lesz - a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) előzetes hozzájárulása szükséges. Ezen felül az Opus EKER-ben történő befolyásszerzése a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) összefonódást engedélyező döntését is igényli. "

Ennek a Viktornak (lölő gazdájának) télleg elgurult a gyógyszere!

Díszőrséggel fogadták Orbánt Berlinben, hogy utána Merkel megmossa a fejét, ahogy nálunk a ballibák várják! De már mióta, szegények. :DD

Szegénykém, még mindig ezen maszturbálsz? Külön adottságotok van arra, hogy a világon máshol természetes dolgokban itthon kötözködjetek.

Van a honvédség kezelésében két repülőgép, amellyel lehet szállítani az elég sűrű programmal rendelkező miniszterelnököt, haza lehet hozni a korona vírus elől kimenekített magyarokat és ezek szállítják külföldi missziókba az oda vezényelt katonákat. És talán vannak olyan utak, amelyeket nem kötnek az orrodra.

Ha ezek a repülőgépek nincsenek naponta honvédségi használatban, akkor inkább álljanak a földön és a miniszterelnöki utazásokért fizessenek idegeneknek?

Megkapod a Bangóné díjat, a választékos szókincsedért. A Kunhalmi díjat pedig a semmitmondó, gondolatok nélküli hozzászólásokért.

Egyik részegen előad egy hotelban, a másik épp "elszigetelődik" Berlinben.

Miféle gondolkozásmód táplálja nálatok ezt a folyamatosan növekvő, és egy pillanatra megszűnni nem tudó rosszindulatot? Őszintén csodálkozom az ilyen embereken. Hogy lehet így élni? Tényleg azt hiszitek, hogy ez nem önveszélyes?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés