Jakab: Piszok nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk

2020. február 8. 11:08
Nem nyűgözik le szövetségesei Jakab Pétert – derül ki egy kiszivárgott hangfelvételről.

Nehéz volt egy asztalhoz ülnie a Jobbiknak azokkal a pártokkal, amik ellen korábban létrejött – mondja Jakab Péter Jobbik-elnök a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen. Jakab a felvételen hangsúlyozza: a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most velük együtt kell menetelnie. 

Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza. És piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.

Eközben nekünk már olyanokkal kell együtt menetelni a csatában, akiktől világok választanak el bennünket,

és igenis, ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok-e bízni a sajátjaimban, hogy kell-e a csatamezőn a hátam mögé nézni, mert ha igen, akkor elölről lelépnek, akkor vesztettünk” – hangzik el a hangfelvételen.

Összesen 229 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A politikusokban a becsületet, a gerincességet, hitelességet, az értékalapú elvi következetességet
tartom nagyra. Merhogy mindegyik erről hazudik éjjel-nappal.
A Jobbik ennyi erővel a lölőt is bevehetné pártigazgatónak.

És sokan azon agyalnak: Vajon ki a jó? Gyurcsányiék vagy garancsi gazdája?

Birkák.

Idézet: a Jobbik tolvajok ellen jött létre

Két tolvaj beszélget:
- El sem tudod képzelni, mennyire megromlott a közerkölcs.
- Mi történt veled?
- Tegnap óvatosan benyúltam egy egészen intelligens kinézetű ember zsebébe. Képzeld, ez a gazember olyan óvatosan lehúzta a kezemről a köves gyűrűt, hogy észre sem vettem!

Mindig megnyugszom, amikor látom, hogy csak ilyen érveitek vannak. Tartjátok a többek között Széll Bernadett-Kunhalmi Ágnes-Hadházy Ákos-Jakab Péter által jelzett színvonalat.

Egyetértek. Nem lehet elégszer idézni Csurka megjegyzését velük kapcsolatban. A Jobbikot mindig is Gyurcsányék fizették.

Ki tartott pisztolyt Zázri, Roy, vagy Jákob fejéhez? Szaszi?

Jobbikos Szabóék ítéletét a ügyészség megfellebbezte és végrehajtandó börtönbüntetésre és közügyektől való eltiltást jelentett be a fellebbezésben, így az ügy másodfokon folytatódik.
https://magyarnemzet.hu/belfol..

Dobrevék "magyar" hangja immáron Jákob Péter..

Még mindig azt játsszák, hogy "mi nem is Dobrevék seggéből bújtunk ki". Pedig de! 2008-tól. Horn Gábor, Gyárfás Tamás, Balóné, Betlen, Bánó, Chanad, ezek futtaták meg Zázriékat, az SzDSz helyére, a kétharmad megakadályozására. Figyelem! 2010-ben még demokratikus kétfordulós volt a választás és a sztalini toldozott alkotmány volt életben. Mehetett a "láthatatlan alkotmány" alapján a posztkommunista átmentés.
Aztán jött KáGéBéla, Balóval magyarul, RTL Klub, G.Lajos és fia, meg Heller Ágnes.
Nem csak leülni kell Dobrevékkel, hanem fetrengeni. Is. Ezekkel!

"Piszok nehéz volt" kifejezést meghallottam, akkor nekem is a gyurcsányi stílus jutott eszembe...

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "

A helleri tézisek - vízbefulása óta - annyiban fejlődtek tovább, hogy immáron nem a vörösöknek kell a Mozgalomra szavazniuk, hanem a Mozgalom maradékának a támogatását, leülését, együttállását, fetrengését elfogadják Kleinék. Minden lupmen szavazat hasznosul. Jákobék lenini értelemben hasznos idióták. Zázri még G.Lajostól kapott Audi kulcsot, Dobrevék odavetnek Jákobnak egy erősebb pár éves Skodát, ami Volner álma maradt.

Sneider reméli, hogy jó lesz ez az újfajta tisztogatás és az újfajta szemléletmód. Egyébként Sneider maga is többeket elküldött volna, ha pártigazgatóvá választják.

"Piszok nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk"

De azért csak összehoztátok valahogy! Csak gratulálni tudok!

"Jakab: Piszok nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk"

Nektek már olyan mindegy, hogy mit csináltok, és mit beszéltek. Már nem is léteztek. Talán érdemes lenne összefognotok, és egy párttá alakulni az emeszpével. Az már mindjárt dupla nulla lenne!

Van az a pénz, ami megédesíti.

És így be adják a derekukat Orbánnak? Aki nagyobb ellenség, mint a Dobrevék, ugye.

Az 5% alatt ingadozók általában rátapadnak másra. A Mozgalom a Dobrev Klein kolaciót választotta. Nem becsülték meg a 20%-ot, ami mögött nyilván számos vörös szavazat volt. Heller zsenije kellett hozzá. Most fordult a kocka, Jákob ígér nem lézető szavazatokat Dobrevéknek. Sztem jót röhögnek ezen a Szemlőhegy utcában. Feri talán meg is kínálja szatmári szilvával Piroska nénét, hogy ezek még KariFerinél is hülyébbek. Már nem köpik le Ferit, mint pár éve. G.Lajost mennyit köpködték, aztán Szaszi ment a nagy táskájával Lajos irodájába teletömetni.
Céltalan hajósnak nincs jó szele.

Dobrevék alkotása színt vall és visszatér nyíltan Dobrevék halálos ölelésébe.

Piszok nehéz volt neki-mondja-, de megoldotta, leült beszékgetni, össuefogni.
Ezzel tényként közölte az összefogást a ballibbel.

Izé... Tudnál olyan linket adni, ahol tagadja?

Azért annyira mégsem volt nehéz, hiszen meglehetősen eufemisztikus "az egy asztalhoz leülni kifejezés. Hiszen már sokkal-sokkal-sokkal többről van szó: totális összeborulás, közös jelöltek mindenhol, közös listák, közös fellépés mindenhol. SZÖVETSÉG.

De hát, mit várunk Jakabéktól... lassan Gyurcsányt is lekörözik a hazudozásban.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 9. 19:50

Nehéz volt a Gyárfás tévében Bánóékkal magunkfajtázni, a beszántásra kijelölt Merkel Klub stúdióban Balóval magyarul, Chanadot kirúgni mert zsidóként viselkedett. Nehéz volt a salátabáros KáGéBélával. Lajossal először könnyű volt, de ez is lehúzta a Mozgalmat. Még Heller volt aki nem kért semmit. Csak az összes lumpen szavazzon a Mozgalomra. Meg is lett a 20%. Most a 6%-kal Jákob Dobrev Klein Piroskánál kuncsorog. Tunya körzetében nincs Mozgalom. Direktben húzza be a vöröseket.

Benne van ha ügyes hogy Jákob puccsolja Ferit, elveszi a boilertestűt és az idióta visszaköltözik Pápára az Opel Astrájával egy rakat szatmári szilvával nézegetni a gázórát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés