Ditró First

2020. február 8. 16:59

Bogdán Tibor
Maszol.ro
Mert a fekete kezek megtréflizik a hófehér székely kenyeret!

„A vendégmunkásoktól való félelmüket nem lehet ugyanis egyszerűen csak a migránsoktól való rettegésüknek betudni. Ez esetben könnyen meg lenne a főbűnös, Orbán Viktor személyében, aki évek óta a térséget egyáltalán nem fenyegető – mert Románián, Magyarországon csak átutazni akaró, Kelet-Európából pánikszerűen nyugat felé menekülő – bevándorlókkal igyekszik beteges félelmet kelteni az övezet lakosságában.

Persze, mindebben felelősség terheli a magyar miniszterelnököt is, esetében azonban »enyhítő körülményként« tudhatjuk be, hogy ő csak Donald Trump tanítványainak egyike, aki, ha jelentőségével nem is tűnik ki az a sorból, mindenképpen dicsérhető szorgalmáért, amellyel washingtoni példaképe »America First« elvét igyekszik Magyarországra, illetve a határon túli magyar közösségekre is alkalmazni, magyar Magyarországot változatban. Vagyis aki »idegen«, annak nincs mit keresnie a közösségben, azt ártó rosszként még üldözni ajánlatos.

A Ditró First (Ditró mindenekelőtt) elv így csap át aztán rasszizmusba. A község lakosainak egyik fő kifogása azt volt, hogy nehogy már a székely kenyeret színesbőrűek gyúrják! Mert a fekete kezek megtréflizik a hófehér székely kenyeret!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Álhumánus sápítozás. Rohadék bolsevik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés