A DK-szóvivője durván beleszállt Jakab Péterbe

2020. február 6. 14:57
A Gyurcsány-párt politikusa az ATV Start című műsorában fejtette ki véleményét a 2022-es választásról, valamint reagált Jakab Péter tegnapi szavaira is.

Mint ismert, a Jobbik elnöke szerdán elmondta, nem szeretné, ha a 2010 előtti meghatározó politikusok, mint például Gyurcsány Ferenc rajta lennének egy közös listán. Jakab Péter szerint Gyurcsány a mazsola a tortán, ő pedig nem szereti a mazsolát.

Barkóczi Balázs beleállt az adok-kapokba, és kifejtette: „elég rossz cukrász lehet az, aki úgy válogat az összetevők között, ami az ő szívének kedves”.

A DK szóvivője a választási törvényre is hivatkozva úgy fogalmazott: közös jelöltek mellett közös listát is kell állítani.
Szavait azonban éppen saját pártja cáfolja, hiszen a DK úgy egyezett meg az MSZP-vel még 2018 áprilisában, hogy a két párt külön listán indult.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván meglesz a nagy közös összefogás, hiszen a hatalom megszerzése már régen felülírta az amúgy is csekély elvi ellentéteket. A húsosfazékhoz az elvek iránti ragaszkodás avítt szokását el kell vetni.

Orbánnak van egy víziója a jövő Magyarországáról. Lehet ezt a víziót vitatni, lehet másikat kínálni helyette (kellene is), de a megléte megkérdőjelezhetetlen. Ez a vízió a nemzeti autonómiára, a családra és a középosztályra épül. Eredményeként a középosztály preferált, de a szegények is többet kapnak, mint "demokratáéknál" (ingyenes tankönyv, étkeztetés, szakmaszerzés, rezsicsökkentés).

Nem mondom, hogy Orbán altruista filantróp. Melyik politikus az. De legalább van elképzelése azon túl is, hogy miből mennyit lehet ellopni és szétosztani a lojálisok között (azt sem mondom, hogy ez nem teszi ő is).

Hol az ellenzék NEMZETRE, VÁLASZTÓKRA vonatkozó víziója?

Megy a cicaharc, aztán meg úgyis jön a Zösszefogás 2022-ben.

Ízlelgetik egymást.. Heller anyó halála előtt a Mozgalomra szavazást javasolta elvtársainak. Is.

"Ha "közös a jelölt... és közös a lista"... akkor miért is vannak "pártok"?..."

Több fizetett funkció, több zsé, több lehetőség bejutni listáról. Szted Feri hagyadik lenne a Mozgalom listáján? Vagy Jákob a Dobrev Klein listáján? Ember emberének farkasa. Még a Mozgalmon belül is. Az mszp volt olyen kedves 2014-ben, hogy bevitte bejutó helyen Ferit, amikor már mindenhonnan kiszédült.

Én úgy látom Ferit már a Dobrev Klein klán is szalámizná ki a csába. Többet visz, mint amit hoz.
FeGyőréket meg megtennék KleinJugendnek leginkább.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés