Háttal az igazságnak

2020. január 29. 7:44

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet
Sem Avramopulosz, sem Gyurcsányné, sem bármelyik, az EP-ben ellenünk őrjöngő bevándorláspárti politikusnak nem rezdülhetett még az arcizma sem az újabb röszkei hírek hallatán.

„Most kellett volna idelátogatnia Dimitrisz Avramopulosz előző migrációs EU-biztosnak, aki minden alkalmat megragadott, hogy ecsetelje a határvédelmi kerítés feleslegességét. Emlékezetes: azt is kijelentette, hogy a menekültek nem jelentenek veszélyt a határra. Vajon mit mondana most? Persze ha azt, hogy ezek nem menekültek, hanem vandál illegális bevándorlók, akkor még egyet is értenénk vele. Csakhogy ő ilyet nem mondana, miként a többi brüsszeli nagyfejű sem, akik papagájként ismételgetik a PC-tételt, miszerint minden illegális migráns menekült.

De szívesen fogadnánk Gyurcsányné elemzését is, mit tart az újabb támadásról és a határkerítés fontosságáról annak fényében, hogy nemrég még arról értekezett: nem a határkerítés állítja meg a bevándorlást, hanem az EU–török megállapodás. Kíváncsiak lennénk, miként hőkölnének vissza a betörő „menekültek”, ha Dobrev Klára eléjük állna, maga elé tartva a megállapodás szövegét?

Van azonban egy másik rossz hírünk a baloldal iránt illúziókat táplálóknak: sem Avramopulosz, sem Gyurcsányné, sem bármelyik, az Európai Parlamentben ellenünk őrjöngő bevándorláspárti politikusnak nem rezdülhetett még az arcizma sem az újabb hírek hallatán. Legfeljebb azért bosszankodhatnak, hogy a tegnapi újbóli betörési projekt sikertelen lett.

Minket azonban ez sem lep meg, mert oly átlátszók, mint az ablaküveg. Ugyanis lehetetlen nem észrevenni azt a szinkronitást, ami az európai parlamenti és a hazai történéseket illeti. A hiperliberális LIBE bizottság ülésén nekiestek a horvát soros elnökségnek, amiért merészelik megvédeni a határukat. Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő úgy kommentálta a példátlan szcénát: már csak a fizikai inzultus hiányzott. Tegnap a magyar ellenzéki EP-képviselők még eddigi bornírtságaikra is rátromfoltak. Háttal Európának címmel tartottak rágalmazó szeánszot szűk családiatlan körben. Sokan azt hitték, Háttal Magyarországnak és az igazságnak a rendezvény valódi címe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ők lennének a politikától független személyek?
Nevetséges.
http://oktatoihalozat.hu/wp-co..

Jobb kedvük lenne, ha az őr egyet is közéjük lő. :D

Próbálj utána nézni valahol, miért van államhatár, miért van mindenütt határellenőrzés, és miért védik fegyverrel mindenütt fegyverrel a határt. Talán segíteni fog a megértésben.

De érdekelne, hogy szerinted rendben van az, hogy több, mint 300 ember halt meg a muszlim terroristák miatt? Úgy gondolod, ez csak járulékos veszteség, ennyit, vagy talán még többet is megér a szép, új multikulturális világ?

A hülyeségek helyett erről, ha lehetne valamit.

Sok tervezett merényletet sikerült felderíteni, az egy időben felfutó szakaszban lévő merényletek sora most csillapodni látszik. Ennek a helyzetnek a megfogalmazása sokféle lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés