Botrányos

2020. január 29. 16:52

Bauer Tamás
Facebook
Rónai Egon, aki interjúiban mindenkivel beszélgetve feltűnően megértő, mondhatni empatikus, és ezt sajátos médiapózzá fejlesztette, ezúttal nem volt hajlandó megérteni, hogy mit is mondott Niedermüller.

„Niedermüller Péter néhány nappal ezelőtti kijelentése az ATV A nap híre című műsorában, ahogy „rémisztő képződménynek” nevezte azt az emberideált, amely a kormánypárti és kormányközeli retorikában nap mint nap megjelenik, s csak a fehér, keresztény férfiembert – én még hozzátenném: aktív, egészséges férfiembert – fogadja el, és kirekeszti a más etnikumúakat, más vallásúakat, kevésbé szerencsés sorsúakat, öregeket és nőket, szerintem teljesen rendben van, helytálló módon jellemzi azt, amit jellemezni kívánt, és amit jellemezni is kell.  Nem látok ebben semmi kivetnivalót, botrányosat pedig végképp nem, Niedermüller igazat mondott, s ezt egy politikai vitaműsorban tette, ahova az ilyen kijelentés való. Hogy Bayer Zsolt emiatt tüntetést szervez az erzsébetvárosi önkormányzat épületéhez, ahol Niedermüller polgármesterként dolgozik, vagy, hogy Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezen háborog, azon sincs mit meglepődni, összhangban van ezeknek az uraknak egész tevékenységével, múltjukkal, jelenükkel és jövőjükkel. Ami szerintem botrányos, az szerintem az, hogy Rónai Egon, aki interjúiban mindenkivel beszélgetve feltűnően megértő, mondhatni empatikus, és ezt sajátos médiapózzá fejlesztette, ezúttal nem volt hajlandó megérteni, hogy mit is mondott Niedermüller, és bocsánatkérést várt volna el tőle az Egyenes Beszédben. És botrányos az is, hogy Kárász Róbert a másnap reggeli adásban, Niedermüller távollétében mindenféle magyarázat nélkül, mintegy magától értetődően botrányosnak nevezte Niedermüller kijelentését, és így kért róla állásfoglalást az adásban jelen levő más politikusoktól. Ez igen, ez valóban botrányos.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem a keresztény fehér hetero férfi nem rémísztő képződmény,
hanem ellenkezőleg: kíváló alapanyag. Például ki lehet tépni a körmét
anélkül, hogy azért bármiféle büntetés járna.

Válaszok:
nick89 | 2020. január 29. 17:47

"...akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak " - ezen nincs mit félreértelmezni.

Válaszok:
legyetek | 2020. január 29. 17:13

Ne legyünk elégedetlenek. Szerintem ez előrelépés a Bangóné
patkányozása után. Én legalábbis úgy érzem, hogy patkányból emberré
avanzsáltam, még, ha rémísztő vagyok, mint képződmény, akkor is.
Ha így haladunk, előbb-utóbb vissza is köszönnek nekem.

A bűnözők csoportját jellemzően cigányok alkotják. Ez sajnos tény.

Rohadék ávós fattyú.

Ebből a hármas meghatározásból melyik kell ahhoz, hogy egy kis isis gyerek valakit kivégezzen?

Az a botrány, hogy úgy lehetsz közszereplő, hogy soha nem mondtad ki azt, hogy sajnálom, amit az ÁVO-s apám tett. Meg azt, hogy a Dobrev soha nem mondta ki, hogy nagypapám egy tömeggyilkos volt, maga pedig nem az.
Tőlünk meg elvárnátok, hogy hason csússzunk a felmenőink nem létező tetteiért.

Na, ez a botrány!

Ahogy mondják, minden pofon jó helyre megy!

DDD

Más:
70 milliárdos ÁFA-csalást "simítottak el" a NAV felsővezetői.
A bírósági tárgyalás: https://youtu.be/sli9bAQYJDE

Na, most jöhet a gyöngyöspatázás fedősztorinak.

Válaszok:
legyetek | 2020. január 29. 17:53

A linkelt, 2015-ös csontig lerágott ügy tényleg anullálja Bauer elvtárs
friss okádását.

A bauerek rettentő képződmények.

Bauer nem sokban különbözik Niedertől. Jól van ez így.

Összevesztek a zsidók. Drágább lesz a cukor, a zsír,.... :)

Bauer, körömszakadtáig / náluk szomorú-borzalmas családi hagyomány... / védi a tettest, s kritizálja azokat, akik jogosan a tettes ellen fordultak.

Tehát Niedermüller rasszista alapon osztályoz. Ráadásul önkényesen akarja meghatározni, félremagyarázni a gyűlölet fogalmát. Ez a duma Brüsszelben elmegy, de itthon, Magyarországon nem.

Igaz, már régebben elmondta, hogyha ő polgármester lenne, az bohóckodás volna, mert nem ért hozzá. Ezt most akár bohóckodásnak is vehetnénk, de nem az. Neki jár több megértés, mint amennyit ők tanúsítanának fordított esetben.

Neki sem jár több megértés....

Zavarja őket még a naplemente is.

Bezzeg nagyapádnak mennyivel könnyebb volt. Az Andrássy 60-ban jobban ment a magyarázkodás!

Ebben valóban profik vagytok. Kimagyarázni mindent, védeni a védhetetlent.
Tipikus ismétlődése a Bangóné patkányozásának. Azért vetem meg teljes mértékben ezt a társaságot, mert annyi gerincesség nincs bennük, hogyha mondanak valami vállalhatatlant, akkor azt mondanák például, hogy sajnálom "elnézést kérek, de indulatból mondtam", rosszul fogalmaztam, stb.
De nem ők belemondanak valamit a képünkbe, majd elkezdik az ellenfélre kenni a saját trutyijukat, és azonnal letagadják, vagy " nem arra mondtam", de különben is a Fidesz az oka, meg az Orbán.
Pfuj.....

Előbújtak a liberális rasszisták. Keresztény fehérek holokausztja is lesz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés