Semmi sem változott, a Jobbik továbbra is antiszemita párt

2020. január 28. 8:06

Kiss Adorján
Neokohn
Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk.

„Megpörgették a Jobbiknál a szerencsekereket, a forgás lassulása után pedig a pártelnöki cím Jakab Péter ölébe hullott. A radikális párt ifjú vezére sokak számára ismert lehet kellemetlen stílusáról, no meg arról, hogy a parlament lépcsőjén szeret a Jobbik által egykor ellenségként meghatározott baloldali politikusokkal pózolni.

Az elnökhelyettes, azaz a párt második embere Gyöngyösi Márton lett. Mit jelent ez a gyakorlatban? A baloldali és liberális pártokkal egyre gyakrabban randizó Jobbik második legerősebb embere egy olyan politikus, aki a holokauszt áldozatain gúnyolódott még 2013-ban.

A »ma már nem szélsőséges« Jobbik elnökhelyettese egy olyan valaki, akit egy évvel azelőtt a világ hetedik legantiszemitább emberének választott a Wiesenthal Központ. Tudni érdemes, hogy a zsidó szervezetet nem a Fidesz hívta életre – ami talán jelzés is lehet a mindenhol Orbán ármánykodását sejtő állampolgároknak.

Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Számomra változott, mert már 18-ban sem szavaztam rájuk. Ezután sem fogok.

"A kettős állampolgárokra volt kiváncsi, pl. h kik izrael és magyar állampolgárok."

A következő riport és videó cáfolja az állításodat.
https://www.valaszonline.hu/20..

A nyilas szutykok többsége már a gnóm Novákkal fémjelzett, fidesz által pénzelt Mi hazánkban van. Ideje az agyhalott kurucinfos náci hálózatot a felszínre hozni és megnevezni kik állnak a háttérben, milyen külső pénzben részesülnek.

Úgyis egymás keblére borultok 2022-ben, mert úgy kell nektek az
antiszemitizmus, mint egy falat kenyér. Annál jobban már csak a jobbik
szavazói kellenek, az is meglesz.

Antiszemitizmus?
Az Európai Unió rasszizmus elleni harc ügynöksége ejtette az antiszemitizmus kutatási fogalmát és most nincs meghatározása a kifejezésre mondta az ügynökség szóvívőasszonya.
Blanca Tapia az EU Alapvető Jogok ügynöksége részéről elmagyarázta: Nem tudunk semmiféle hivatalos meghatározásról az antiszemitizmus fogalmára.
(Jewish Telegraphic Agency, 2013. december 5.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés