Dézsi Csaba András: Kemény kampányon vagyunk túl

2020. január 27. 8:52
Az új polgármester elmondta: kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, mert íróasztal mellett nem mindig lehet jó megoldást találni.

Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

A frissen megválasztott polgármester az M1 műsorában vasárnap este elmondta: a választás fő kérdése volt, hogy az emberek megértik-e a kampányt, azt, hogy nyitott várost tervez és együtt építeni tovább Győr városát, vagy pedig bástyát képez az ellenzék Győrben, azért hogy a kormánnyal csatározzon.

Emlékeztetett arra, hogy Győrben a 15 fős testület több mint 2/3-át teszi ki a Fidesz KDNP frakciója, célszerű, hogy a  polgármester is ebben a konstrukcióban dolgozzon. Elmondta: kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, civil szervezettekkel, kamarákkal, mert íróasztal mellett nem mindig lehet jó megoldást találni.

Dézsi Csaba András szerint volt tétje a választásnak, nem lehet megelégedni az elért eredményekkel. Jelezte: abban hisz, hogy a munkát csinálni kell, célja, hogy felpörgessék az ügyintézést a városházán.

(MTI)

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gratulálok Dézsi Csabának, a győrieknek és a Fidesznek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés