Gyurcsánystop Győrben

2020. január 24. 15:14
Kis Ferenc
Magyar Nemzet
A város alapvető érdeke, hogy ne törjön meg a fejlődés, ne vesszenek kárba az eddig elért eredmények.

„Lényeges szempont, hogy az új polgármester gördülékenyen együtt tudjon működni a kormánypárti többségű önkormányzattal, amire Dézsi személye garancia. A város alapvető érdeke, hogy ne törjön meg a fejlődés, ne vesszenek kárba az eddig elért eredmények.

Utóbbi forgatókönyv léphet érvénybe, ha a győriek esetleg rosszul döntenének, és a szürke MSZP-s pártirodistát ültetnék a polgármesteri székbe Gyurcsányékkal a háta mögött. Pollreisz Balázsról mindent elmond az a körülmény, hogy csak sokadik jelöltként került szóba, miután többen visszamondták az ellenzéki szivárványkoalíció felkérését, illetve a DK-s Glázer Tímea egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett.

A Gyurcsány-párt helyi emberének meghátrálása nem véletlen, időközben kiderült, hogy a Borkai-ügyben kulcsszerepe volt a DK-nak, az expolgármestert megzsaroló volt győri labdarúgó is kebelbéli, mint ahogy az „ördögi ügyvéd” sem áll távol tőlük. Az ellenzék már a kampányban megmutatta, hogy mire számíthatnának tőlük az emberek, olyan aljasságtól sem riadtak vissza, hogy egy orvos betegségét használják fel politikai céljaikra.

Jellemző, hogy az ország különböző pontjairól érkeztek Pollreisz mellett kampányolni, köztük tegnap éppen Karácsony Gergely, aki úgy gondolja, exportálni kell a budapesti modellt, ami száz nap alatt csak a 2010 előtti korszak bukott embereinek pozícióba helyezését tudja felmutatni „eredményként”.

A győriek viszont eddig is kiválóan boldogultak a levitézlett balliberálisok kontárkodása nélkül, és vasárnap a józan többség ismét nemet mondhat Gyurcsányékra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés