A szüzesség menő vagy nem menő? – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. január 24. 16:22
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

 

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy álláspontunk szerint a szép új világunkhoz vezető ajtó kulcsa, abban rejlik, hogy minél kevesebb fehér gyermek szülessen. Amíg azonban ez a kívánatos helyzet várat magára, muszáj hangsúlyt fektetni a már megszületett utódok megfelelő oktatására. Hogy ez mennyire fontos, azt jól mutatja annak a tanulatlan washingtoni fiúnak az esete, aki egy „a szüzesség menő” feliratú pulóverben ment iskolába. A hetedikes bűnöző ráadásul akkor sem volt hajlandó levenni a szégyenteljes ruhadarabot, amikor haladó tanára felhívta figyelmét, hogy az mások érzékenységét sértheti. Szerencsére, a progresszív pedellus nem hagyta annyiban a dolgot és közölte a fiú szüleivel, hogy ha gyermekük még egyszer az inkriminált pulóverben megy iskolába, azonnal felfüggesztik. A megdöbbentő ügy részletei a Washington Timesban olvashatók.

Sokan persze most azt mondják, hogy csak egy szegény hetedikes srác tudatlanságáról van szó, de pont az ilyenekből lesznek a Fred Deutsch-féle veszélyes őröltek. Aki még nem ismerné a németes nevű úriembert, az jól jegyezze meg a nevét, mert a politikus olyat tett, amely messze túlmutat náci elődeinek gonoszságán. Dél-Dakota állam republikánus szenátora ugyanis olyan javaslatot terjesztett elő, amely értelmében kisgyermekeken nem lehetne nemátalakító műtétet elvégezni. Természetesen az erkölcsi fölényben lévő haladók több csoportja is rávilágított már, hogy ilyenfajta barbársággal az állam tényleg kiírná magát a demokráciák sorából. Csak remélni tudjuk, hogy a törvényhozás kiveti magából Mr. Deutsch javaslatát, addig is a The Hill oldalán követhetik az ügy fejleményeit.

Szerencsére nem minden amerikai állam tart a sötét középkorba, vannak, akik tovább viszik a haladás lángját. Ilyen például New Jersey, ahol éppen most vezetnek be új, minden állami oktatási intézményben kötelezően követendő tantervet. Természetesen fókuszban az LHGR#&T jogok, de nem csak a már közhelyszámba menő szexuális felvilágosító órák keretében. Nem, New Jerseyben ezentúl a nyelvtan és a közgazdaságtan oktatása is LK@%”T konform lesz. Mit is mondhatnánk? Ez ám a haladás. Részletekért kattintson a North Jersey írására.   

De nem csak az óceán túloldalán vannak innovatív gondolatok: Anglia egyik legnézettebb reggeli műsorában nemrég egy önjelölt szexmester állt elő a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha az általános iskolai rajzórákon élő mezítelen modellek segítenék a nebulók fejlődését.  Egyes maradi tahók persze egyből azzal érveltek, hogy a mezítelen, pocakos szakállas bácsik helyett a gyerekek akár rajzolhatnának gyümölcskosarakat vagy más csendéleteket is, de mi azért tudjuk: az egészséges szexuális fejlődést nem az egymásra rakott almák és szőlőfürtök segítik. A szexmester nagyszerű kezdeményezéséről bővebben a Wales Online–on olvashatnak-

A maradi, sértő vélemények korlátozásában új szintre lépett a Twitter, mely ezentúl lehetővé teszi, hogy a tweetek alá egyáltalán ne lehessen kommentelni -adja hírül a The Verge. A techóriás közlése szerint a döntés mögött az a jelenség állt, hogy a megosztó, például LHBVT tartalmak alatt túl sok volt a negatív komment, ez pedig sérthette a szerzőket. Éljen a szólásszabadság! De csak, ha a vélemény progresszív. Sokat tanulhatna ebből a példából a TikTok, ahol nemrég hatalmas botrányt okoztak egy ápolónő videói, amelyekben amellett érvelt, hogy a nemi betegségek megelőzésének legjobb módja az erkölcsös szexuális élet. Természetesen a bosszú nem maradhat el: progresszív tömegek követelik, hogy a netes bűnözőt rúgják ki állásából. Ha Ön is csatlakozna a tiltakozáshoz, kattintson a Vice cikkére.

Úgy tűnik azonban, hogy a TikTok ellenére is Kína a haladás új hazája: kínai tudósok ugyanis nemrég egy olyan új eljárást kísérleteztek ki, amelynek köszönhetően hamarosan két nőnek is lehet vérszerinti gyereke.  Ha Ön is potenciális érintett, kattintson a PinkNews írására.

Rendhagyó szemlénkben bemutatjuk még a FAZ jóvoltából a zoológia legújabb eredményeit: több száz állatfaj egyedeinél figyelték meg a homoszexualitást; ebből pedig egyértelműen levonható a következtetés, hogy az természetes jelenség az emberek körében is. Egyesek azzal érvelnek, hogy ennél jóval több állatfajnál van jelen a kannibalizmus, azt mégsem tekintjük elfogadottnak emberi körökben, de ne hagyjuk magunkat megvezetni: éljenek a homoszexuális pingvinek, oroszlánok és medveállatkák.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés