Összeférhetetlenek

2020. január 23. 7:51

Nagy Áron
Magyar Nemzet
Reménykedhetünk vagy választhatjuk az ellenállást, elutasíthatjuk a bevándorlást, a kvótákat, a szivárványtársadalmakat, a Soros-tervet.

„Összegzésként megállapíthatjuk tehát, hogy ez a férfi olyan kultúrából érkezett, olyan társadalomban szocializálódott, amely nem tűr meg más világnézetet, alacsony sorban tartja a nőket és fontos törvénye az erőszak. Nem menekültként érkezett ide, nem azért, mert hazájában különösebben kilógott a sorból, hanem azért, mert otthon valamiért kényelmetlenül érezte magát. A liberális ihletésű nemzetközi egyezmények által ránk rótt kötelezettségek miatt pedig a magyar jogszabályok – reméljük, már nem sokáig – megengedik neki, hogy itt maradjon.

Még egyszer: miért is? Mert »ennáll annak a veszélye, hogy származási országába történő visszatérése esetén őt súlyos sérelem érné, és nem tudja vagy az e veszélytől való félelmében nem kívánja hazája védelmét igénybe venni«. Ebbe a körbe egyébként nagyon sok minden belefér, többek között az is, hogy az illető egy bűnöző, akire kézlevágás vagy kötél vár otthon valamilyen barbár törzsi szokás vagy a saríabíróság ítélete alapján. Mi pedig reménykedhetünk benne, hogy az ilyen oltalmazottak majd beilleszkednek közénk, hogy hasznos tagjai lesznek a társadalmunknak, mert ha nem, abból a molesztálástól a tömegmészárlásig bármi lehet.

Vagy választhatjuk az ellenállást, elutasíthatjuk a bevándorlást, a kvótákat, a szivárványtársadalmakat, a Soros-tervet; és küzdhetünk egy új, keresztény Európáért, benne egy magyar Magyarországgal, amelynek senki nem szabhatja meg, kit kell beengednie. Szerencsénkre a kormány ezt teszi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én a 130.000+ kínai bevándorlását utasítom el a Hszi Csin-ping tervvel és a Belgrád-Budapest kínaivasúttal együtt.

Ha Te is, nyomj egy lájkot.
Ha szeretnéd, hogy még többen bevándoroljanak, nyomj egy diszlájkot.

Vagy válszthatjuk azt, hogy keresztények leszünk és nem gyűlölködünk, hanem használjuk az eszünket...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában