A szakma csúcsa

2020. január 23. 14:01

Apáti Bence
Hír TV
Orbán diktatúrájában még egy főorvos is „büdöscigányozva” akarja kiirtani a romákat.

„A napokban mindent felperzselő futótűzként szaladt végig egy hír a teljes ballibsi sajtón. A forráskritikára mindig kínosan ügyelő, már-már egészségtelenül objektív szerkesztőségek diadalittasan kürtölték ki a szenzációt, a nagybetűs hírt, az ellenatombombát, a botrányt, amire már úgy szomjaztak, mint elkóborolt tuareg egy csepp vízre a sivatagban. A hónap legfontosabb hírét, amivel végre (újra) bizonyítást nyert, hogy a magyarok akkora rasszista állatok, hogy Orbán diktatúrájában még egy főorvos is »büdöscigányozva« akarja kiirtani a romákat. Orbán uszító gyűlöletpolitikája tehát (megint) kiengedte a rasszizmus szellemét a palackból.

A cikkek szinte kivétel nélkül így kezdődtek:

»Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!«

A balliberális sajtó diadalittas beszámolói szerint egy miskolci főorvos így, ezekkel a szavakkal utasította beosztottjait egy fiatal nő sterilizálásra. Az eredeti hírt a 168 óra tette közkinccsé. Állításuk szerint az orvos bősz cigányozások közepette kényszersterilizáltatott egy amúgy nem cigány származású nőt. Ennél a pontnál azért érdemes lett volna kicsit ledőlni, aludni pár órácskát, majd kipihenten, tiszta fejjel átgondolni, hogy, vajon mi okból szeretett volna sterilizáltatni egy nem roma kismamát a cigányok szaporodását állítólag rossz szemmel néző főorvos.

Én már felsejleni véltem az ellentmondás közelgő, így egyre terebélyesebbé váló alakját, mert túl azon, hogy az egész történet az első betűtől az utolsóig olyan gyanús volt, mint egy szír papírokkal új hazát kereső szomáliai hadúr, még a 168 óra is úgy fogalmazott, hogy az inkriminált mondatra egyelőre(!) nincs bizonyíték. Majd lesz. Vagy nem. (Nem lett, de erről kicsit később.)

Tehát nem az történt, hogy a szerkesztőség ablakán úgymond befújódott egy olyan hang vagy videófelvétel, ami alapján a rasszista bűncselekmény bizonyítást nyert volna, hanem állítólag valaki, valamikor, valakinek ezt az abszurd hülyeséget hazudta.

Hogy ki ez a valaki, abba nem mennék bele, roppant bonyolult az ügy, sokan sokféle indokból akarják besározni a kórházat és megbuktatni a jelenlegi vezetését, ráadásul felbukkan egy legenda is, a méltán híres Bangóné is. A Pesti Srácok cikke kiválóan körüljárja, hogy kik lehetnek a hazugságok terjesztői. No de nézzük mekkora hullámokat vert a balliberális médiában a cigányok kényszersterilizálásáról szóló, regényes fordulatokban bővelkedő népmese. Nem szeretném idejekorán lelőni a poént, de annyit elárulhatok, hogy hatalmasakat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert a Transparency azt mondja? Teljesen hüjének nézel mindenkit? Ez kb olyan mint amikor a romnet azt mondja, hogy Orbán Cigány. Lehet idézgetni, de ahhoz nagyon romlott személyiség kell...

Ez a miskolci "ügy" az aljasság és hülyeség csúcsa volt. Nem is a hamis "tény" közlése, hanem annak szöveges átfordítása mindenki által elítélendő, a "tettes" szájába adottan cigányellenes, Mengele nyomdokain haladó orvosi gyakorlatra. Ez a kísérő szöveg az, aminek remélhetőleg LESZ bírósági ítéletben megtestesülő büntetőjogi következménye.

Ezentúl mindenki irkál azt, ami eszébe jut, akár orvos, akár külhoni magyar asszonyok lincselésére lázítva? Mikor a féleszű Jámbor Goebbelsnek képzeli magát. Azért tudatosítani kellene, h. van egy határ.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés