Még a végrehajtó sem merte kiadni a felcsúti TAO-papírokat

2020. január 22. 13:08

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Pontosan így néz ki egy kirabolt és megfélemlített ország.

„Még a végrehajtó cég sem merte kiadni a felcsúti fociakadémia TAO-számláit, egy működésképtelen pendrive-ról állítják, hogy azon vannak a kiperelt adatok

Kémfilmekbe illik, ahogy a kormány egy jogerős bírósági ítélet ellenére is évek óta titkolja, hogy a felcsúti fociakadémia mire költötte a TAO-milliárdokat. A múlt héten Felcsúton jártunk, hogy megkapjuk a kiperelt iratokat, amikor arról tájékoztattak minket, hogy egy új végrehajtóhoz került az ügy, mert az előző elfogultságot jelentett. Ma az új végrehajtó céggel találkoztunk Budaörsön. Ők arról tájékoztattak minket, hogy bár a régi végrehajtótól kaptak egy pendrive-ot, amin elvileg a kiperelt dokumentumok vannak, ez a pendrive valójában nem volt megnyitható.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elmond 2020 Magyarországáról, hogy még egy végrehajtó cég sem meri kiborítani a bilit a felcsúti TAO-milliárdokról, pontosan így néz ki egy kirabolt és megfélemlített ország. A DK szerint felháborító, hogy Orbán Viktor szülőfalujának fociakadémiája ellen hiába van számos bírósági döntés, köztük egy jogerős ítélet, a Felcsút a törvények felett állva titkolja, hogy mire költötte az emberek pénzét. A DK továbbra sem áll meg az ügyben. Addig fogjuk ütni az asztalt, amíg ki nem derítjük, hogy mi lett a felcsúti fociba pumpált közpénzzel, ebben pedig számítunk az új végrehajtó cégre.

Varju László,
A DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke”

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Visszavetted a nickedet?
Hogy?
A Mandiner intézkedett?
Egyébiránt: Ha magukkal viszik G. Zs. foltos gatyáját és felgyújtják a Felcsúti stadion bejárata előtt, Facebookon közvetítve, az nagy durranás lett volna, de így... még a kapuba sem rohantak bele.
Mellesleg: minek nekik a TAO-s papírok?
Disznók közé gyöngyöt?

Ez megnyugtató és grat.
Dodónak is ezt kellene tennie.

A trollok. :-DDDDDDDDDDDDDDD

Varjú a 2002-2010-es kormányzati korszakukról ír, ha kirabolt országot emleget.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés