Zsófi nem szorul arra, hogy megvédjék

2020. január 22. 17:27

Azbej Tristan
Facebook
A balliberális nethuszároknak a nők méltóságának és a megbecsülésének a védelme csak addig volt fontos, ameddig fel nem tűnt az Orbán-kormányban egyre több tehetséges – ráadásul fiatal – nő.

„Az önkéntességről beszélgettünk ma a rendkívül energikus és kreatív Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárral. Zsófi nem szorul arra, hogy megvédjék, a személyes találkozásunk után azonban van egy felismerésem az ellenzéki pártok másodvonalas propagandistáinak álszentségével kapcsolatban.

Észrevettétek, hogy a balliberális nethuszároknak csak addig fontos a rasszizmus elleni küzdelem, ameddig nem kerül szóba egy kormánypárti politikus vélt vagy valós származása? Azután szalonképessé válik a gyalázkodás.

Észrevettétek, hogy addig rettegett mindenki a jobboldali antiszemitizmustól, ameddig egyértelmű nem lett a magyar és az izraeli kormány jó kapcsolata, és nem nyert bizonyítást, hogy Magyarország a zsidó emberek számára az egyik legbiztonságosabb hely? Azóta simán elférnek a Demokratikus Koalíció-tól a Momentum Mozgalomon át a Jobbik Magyarországért Mozgalomig tartó összellenzéki összeborulásban a vegytiszta antiszemita politikusok.

És azt észrevettétek, hogy a nők méltóságának és a megbecsülésének a védelme csak addig volt fontos, ameddig fel nem tűnt az Orbán-kormányban egyre több tehetséges – ráadásul fiatal – nő? Azóta engedélyezetté váltak a legalpáribb, hímsoviniszta beszólások, mint amilyenek Zsófi kinevezését is övezték.

Az álszent álarc lehullt, a hölgy politikustársaim pedig a teljesítményükkel adnak egymás után csattanós választ az ízléstelen módon gúnyolódóknak.

Hajrá Zsófi!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsányné, Bangóné, Széll Bernadett, Botmixer Kata, Partikellék Anna, és persze Nagy Blanka elképesztő teljesítményt mutattak fel. Ja nem. Viszont folyamatosan nyomatták velük kapcsolatban hogy így a nők úgy a nők, akik a Fideszben nem jutnak szóhoz. Erről szól a cikk.

Elég régen él itt a családja, hogy joguk legyen beleszólni az ország dolgába.

Egy több száz éve a Kárpát-medencében élő magyar-örmény család sarja. Bethlen Gábor és Rákóczi György fejedelmek telepítették be a felmenőit. Bajod?

Nincs joga. Nem magyar.
Bezzeg a sok sváb-, tót-, szerb- és zsidógyerek a Jobbikban! A turáni válogatott.

Zázrivecz-Vona Gábrielről, az eszményedről nem is beszélve. (Vona: " "Ha már a származásom szóba kerül elmondom, hogy anyai ágon elmagyarosodott tót családból származom. A Vona név pedig olasz eredetű, valamikor a XVII. században vándoroltak be Pély környékére. A véremben(!) tehát tót és olasz vér biztosan folyik."
:-))

Szóval megint csak lékre futottál.

Akit történetesen nem Magyarországon szültek, azt kizárod a nemzetből? Ez most nem áll szöges ellentétben a máskor kifejtett származási elméleteiddel? Egyre mélyebbre süppedsz a trollmocsárba és az önellentmondásba.

De ezt az érvelésedet most elmentem, és alkalomadtán még emlékeztetlek rá.

Azbej veled szemben igényt tart azokra a magyarokra is, "akiket nem ott szültek", vagy akik külföldre kerültek: "Az egyesült államokbeli Virginia Tech Egyetemen a doktori fokozat megszerzése után hazatért Magyarországra, 2010-ban megalapította a Gyere Haza Alapítványt, amelynek célja a hazatérni vágyó, külföldön élő magyarok visszatelepülésének támogatása."

A Kárpátmedence nem női medence, hogy szüljön.

Honnan tudod, hogy nem tehetséges?

Per definicionem nem külföldi hanem magyar.
Nem osztja NEKED az észt. HOZZÁD egy árva szava sincs.

Ha nem akarod hallani a véleményét, ne olvasd.
Foglalkozz a te és gyermekeid szülőföldjével, ráfér.

Majd kiderül, hogy mire képes és hogyan teljesít a pozícióban, amit megelőlegezett bizalomból kapott.
A feladattal nem jár olyan olyan felelős munkakör, amivel kárt tudna okozni. Egy külön létrehozott feladatkör, egy kísérlet.

Szerintem undorító ÉS hiteltelen, ahogy túllihegitek.

Született.
Na, az ám az érdem!

Ez a feladata, nem rajta múlik a haza sorsa:

"Rácz Zsófia feladata lesz, hogy a magyar fiatalok álláspontját, véleményét, szempontjait meghallja, megértse és a megfelelő csatornákon keresztül azokat továbbítsa a döntéshozó fórumokhoz."

Ennyi. Erre egy épkézláb 22 éves fiatal képes.
A többi gerjesztett hisztéria. Egyenesen röhejes.

Én tényleg azt hiszem, hogy ez egy kísérlet. Létrehoztak egy eddig nem létező posztot, egy új feladatkört és megbíztak egy fiatal egyetemistát, hogy csináljon belőle valamit. Ennyi. Ha nem sikerül, nem oszt és nem szoroz.
Hogy urokban született - azt te állítod, nem tudom minek az alapján, de elég nagy pofával.

A többi pedig mesterségesen gerjesztett hiszti - szánalmas.

Inkább ezerszer ez a még tapasztatlan, de rámenős fiatal nő mint a bunkó Blanka, vagy a kedvenc paranoiás Gréta prófétátok.

A fidesz és a kormány esélyt ad a greenhorn-oknak. Szerintem jó fogás.

Most zavarbahozod a "született" honfiút.

Én a Csoszonföldi magyar nagykövetségen születtem, tehát magyar fennhatósági területen. Remélem, ez számít.

Szánalmas kis álmagyar vagy.

http://epa.oszk.hu/01400/01440..
Családja 'csak' 350 éve él Magyarországon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés