Szír embercsempészt tartóztattak le Tolnában

2020. január 21. 10:41

A 31 éves szír állampolgárságú, de németországi lakcímmel rendelkező gyanúsított egy Bécsben bérelt kisbusszal hat, magát szírnek valló férfit szállított Budapest felé.

2020. január 21. 10:41

Letartóztatásba helyezett a Szekszárdi Járásbíróság egy embercsempészettel gyanúsított szír férfit, akit szombaton az M6-os autópálya tolnai szakaszán vettek őrizetbe – közölte a Tolna Megyei Főügyészség.

Közleményükben azt írták, a 31 éves szír állampolgárságú, de németországi lakcímmel rendelkező gyanúsított egy Bécsben bérelt kisbusszal hat, magát szírnek valló férfit szállított Budapest felé.

A hat utas a nyomozás adatai szerint embercsempészek segítségével jutott el Magyarországra. A migránsokat a gyanúsított az ország területén, a magyar-szerb határ közelében vette fel, majd Ausztriába szállította volna a őket.

A Szekszárdi Járásbíróság hétfőn egy hónapra rendelte el a férfi letartóztatását szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:14
M︆︆o︆︆︆o︆X︆i︆︆.︆︆︆n︆︆︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Bitrex®
2020. január 21. 12:29
Egy szír menekült (nem is biztos, hogy az) Bécsben kisbuszt bérel. Kérdés: miből futja kaucióra, bérlésre, milyen jogosítványa van? A kölcsönző cégnek ez nem gyanús? Lassan érik a kerítés a nyugati határon is.
karakán
2020. január 21. 11:11
No majd jön a helsinki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik