Fontosak számunkra a határon túli magyarság központjai

2020. január 20. 21:22

Karácsony Gergely
Facebook
Ma délután Jaroslav Polaček kassai főpolgármesterrel találkoztam.

„Ma délután Jaroslav Polaček kassai főpolgármesterrel találkoztam. Világossá vált, hogy hasonló értékekben hiszünk és hasonlóak városfejlesztési terveink.

Szoros kapcsolat kialakítására törekszünk a kárpát-medencei régió városaival. Különösen fontosak számunkra a határon túli magyarság központjai. Ezen túlmenően megállapodtunk abban is, hogy haladéktalanul megkezdjük egy testvérvárosi megállapodás előkészítését, amelyben a kulturális- és turisztikai együttműködés hagyományos témai mellett hangsúlyosan fogjuk szerepeltetni a klímavédelmet, a fenntarthatóságot és a részvételi demokrácia ösztönzését.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, Kassa mikor fogja kihirdetni a kibaszott klímavészhelyzetet? Mikor foglalja írásba a semmittevést?

Tényleg nyitott:-) meg a méhekre is:-)
Szerinte rendben van az, hogy a muszmegallokban zöld felületet alakítsanak kubes oda méheket telepítsenek. Ugyanis szerinte nem kell felni a méhektől, mert a méh nem bántja az embert, csak ha az ember viselkedik támadóan.
Csak remélni tudom, hogy a mehcsipesre allergiás emberek autóval közlekednek. Valamint érdekelne a tanulmány, ami szerint a meheknek jót tesz a káros levegő.

Megnézi, hogy kezelik Kassán a cigánygettót?

Bizony. Most bizonyít be a Kossuth, hogy Gergőke megint hazudott, amikor azt állította, hogy soha nem hívták meg a közmédiába.

Vicces vagy:-))) 240 méter magasan vannak a méhek, vagy a buszmegállóban....szerintem nem mindegy:-)))

Bizonyítékok vannak. emilek, sms-ek.

Kassa már vagy 150 éve nem magyar város. Egy igazi multikulti, ahogyan Pozsony é Kolozsvár sem az. legalább 200 éve, hogy elrontottuk.

A V4 -ek általad említett fővárosai mind olyan idióta, semmirekellő liberálisok, mint te és Karácsony haverod! A megállapodás hiánya nem Tarlós bűne, hanem a ti pökhendi, arrogáns és semmihez sem értő személyiségeitek!

Ez igaz, de a nagytudású szakértelmezett főpolgármesteretek ezt nem tudja. Úgy ment ki tárgyalni, hogy egy ilyen alapvető dologgal sincs tisztában.

"FONTOSAK SZÁMUNKRA A HATÁRON TÚLI DOBREV KLEIN KÖZPONTJAI" ( KariFeri)

Kassa korábban, ahogyan Pozsony is 3 nyelvű város volt, magyar, német és tót. nem volt magyar legalább 200 éve!

Kolozsvár környéke az 1850-es évektől románosodott. A környékbeli románok lakta falvakból áramlottak be a románok Kolozsvárra. Egyszerűen a rossz nemzetiségi politikánk okozta a bajt. A román családokban 8-10 gyerek a magyarokéban 1-3. Az időpont majdhogynem mellékes.

Én nem vagyok mérges senkire. Inkább szórakoztató, amit csináltok! senki sem tud annyit ártani nektek, mint ti magatoknak. nem értetek semmihez, lusták és ostobák vagytok! Pont jó az a sok hülyeség, amit véghez visztek.
Szülni pedig szívesen, de te nagyon hülye, néha gondolkozz már, hidd el, nem fáj annyira! Még egy szülés, még egy jobboldali szavazó. Vagy kettő, esetleg három. Mert ikreket is tudok! Engem te nem tudsz megsérteni, legfeljebb röhögök rajtad!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés