A modern emberáldozat

2020. január 19. 17:42

Kiss Adorján
Vasárnap.hu
A vademberek köztünk élnek: íj helyett papírszívószál a fegyverük, és nem számít az élet, ha a vágyott cél elérése számított.

„Az abortusz az emberáldozatok modern kiadása.

Századokkal ezelőtt esőért könyörögtek, bő zsákmányért vagy sikeres vadászatért áldozták fel embertársaikat. Manapság nem ilyenekért ölnek embert, hanem Golden Globe-díjért, bűnözési statisztikák állítólagos csökkentéséért, és magukat Istennek gondoló professzorok szavaiért, kik szerint az abortusz liberalizációjával menthető meg a Föld.

Napjaink sámánjai az úgynevezett civilszervezetek és celebek, akik abortuszra bátorítanak, s cserébe sikert ajánlanak: karriert, el nem olvadó jégtáblákat és gondtalan nyaralást negyvenéves korban is. Az ősi indián kultúrában az áldozatnak dicsőség volt meghalni – népe reménykedett benne, hogy ezáltal nyilaik több szarvast találnak el. Napjainkban a hóhér szerepe a dicsőség: bátor kiállás egy gyermeket abortálni.

A vademberek köztünk élnek: kunyhók helyett villákban és lakásokban élnek, íj helyett papírszívószál a fegyverük, és nem számít az élet, ha a vágyott cél elérése számított.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés