Képzelt beszélgetés egy vatikáni telefonvonalból

2020. január 18. 11:11

Bősz Anett
Facebook
Ferenc pápa személyes üzenetét tolmácsolom most önnek.

„- Halló, tessék, Semjén lakás!
- Üdvözlöm, Miniszterelnök-helyettes úr! Elnézését kérem, hogy otthon zavarom, de a Vatikánból telefonálok, egy rendkívül fontos ügyben.
- Hallgatom.
- Ferenc pápa személyes üzenetét tolmácsolom most önnek, aki sajnálatát fejezte ki, hogy személyesen nem lehet jelen a beszélgetésben, de kéri, hogy vegye úgy, mintha ő telefonált volna.
- Ne csigázzon, mondja, mi volna az a fontos ügy?
- Azért keresem, mert szeretném önt arra kérni, maradjanak a Néppártban…
- Nézze, nekünk ez egy rendkívül kínos és nehezen meghozható döntés. Számunkra vállalhatatlan értékvilága lett mára az európai konzervatívoknak. Olyan dolgokat tartanak jónak, mint demokrácia, jogállami normák, egyenlő méltóság és egyenlő bánásmód elve, kisebbségek jogainak tisztelete, stabil intézményrendszer az esélyegyenlőség biztosítására, és ami a legrosszabb – most figyeljen jól –, ebben a nők és férfiak egyenlősége is benne van!!! Egy liberális fertő az egész. Komolyan, hová lesz a világ, ha mindenki számára azonos jogokat hirdetünk?! Nagyon nehéz nekünk közösséget vállalni velük…
- Tudja, megdöbbenéssel olvastuk, hogy Bayer Zsolt, az önök elvbarátja demens vénembernek és/vagy gazembernek titulálta Ferenc pápát, és arra gondoltunk, hogy – természetesen a keresztényi szeretet jegyében Szentatya már megbocsátott – politikai értelemben is elrendezettnek tartanánk ezt a kérdést, ha most mégiscsak maradnának a Néppártban.
- Hát, nem is tudom… ott vannak ezek a nyugati értékek, meg még ez a Brüsszel is. Tudta? Brüsszel középen nyomja a fogkrémet, minden vasárnap reggel 7:30-kor kezdi nyírni a füvet, hangosan flexel hétvégente, és a WC-ülőkét sem hajtja le maga után.
- És mit szólna, ha rendeznénk önöknek egy jótékonysági vadászatot az osztrák kancellár társaságában?
- Hm…
- Helikopter is lesz! És az állatokra ne legyen gondja, szelídítettek.
- Na jó, maradunk.”

Az eredeti, telejs írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha marad a KDNP, akkor annak racionális politikai okai lesznek. Az egykori Anettka gyengécske szintjén mozgó Bősz Anett "csak" ezt felejti el, mert a súlytalan gúnyolódáson kívül épkézláb gondolata nincsen.

Max. pornóban alkalmaznák.

Éhes disznó makkal álmodik,
éhes libis pápával.

A Gréczyvel illek össze.

– Halló, tessék, Bőszike

- Halló, kedves lányom, itt a pápa, igazán kedves, hogy megdorgáltad a fekete báránykáimat. Bájos volt, ám kicsit bugyuta, de az bocsánatos bűn.
Máskor azért készülj fel egy kicsit alaposabban, nem ártana bérmálkozni egyszer-kétszer, a pápai Böszme druszám és most temérdek idővel rendelkező volt szóvovője biztosan szívesen eligazít az igaz hit dolgaiban. És kérlek, ha meggyóntál, azonnal igazítsd a liberális Momentumosaidat a Néppártba. Ugyanis aggódom a Néppárt frakcióért - mi lesz, ha teljesen szétesik?

Éhes disznó makkal álmodik,
éhes liberális a Néppárttal.

Annyira meghat, hogy mennyire szívükön viselik libsi, bolsi és náci fórumtársaim a Néppárt sorsát. És hogy milyen meleg szeretettel felzárkóznak a megszakállosodott Manfréd mögött.

Na, ez Bőszanetti szinvonal. Egy elsős gimis is képes többre.
Mondták neki a megbízói, hogy ne essen ki a szerepéből, csak a farát mozgalssa, a száját inkább ne, nehogy kiderüljon, hogy onnan is csak szellent. De hiába, elbízta magát és megnyilvánult.
Most terjeng az illat.

Szegény Anett. ......Tényleg sajnálatraméltó.

Jó lehet neked, hogy ennyire tájékozott vagy. Valószínűleg Anettkát is te segíted humor izélni.

Ez nagyon gyengére sikerült, Bőszike. Nem erőltetted meg magad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés