A Demokratikus Koalíció közleménye

2020. január 17. 12:33

Több millió forinttal tartozik az állam a hátrányos helyzetű gyerekeket tanító tanároknak.

2020. január 17. 12:33
Arató Gergely
MTI-OS

„Több, mint 60 millió forinttal tartozik azoknak a pedagógusoknak a Szigetvári Tankerület, akik korábban egy integrációs program keretében hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásában és fejlesztésében vettek részt. Hiába jelezték ezt már a tankerületnek is – hiszen van, akinek félmillió forinttal adósak – közel két éve csak ígéreteket kapnak.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy azonnal tisztázzák a helyzetet a tanárokkal és fizessék meg, amivel tartoznak nekik! Mindent elárul az Orbán-rendszer megkülönböztető és kirekesztő mivoltáról az, hogy az emberfeletti feladatot ellátó tanárok pénzével szórakoznak, a miniszterelnök pedig  aljas megjegyzéseket tesz a gyöngyöspatai romáknak fizetett kártérítések miatt.

Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy míg az egyházi iskolák nem győzik bezsebelni az állami támogatásokat, azok a tanárok, akik a Gyurcsány-kormány alatt indított Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében azon dolgoznak kőkeményen, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket fejlesszék, pénz helyett csak jól hangzó ígéreteket kapnak. ”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clusedic
2020. január 20. 05:37
M︆o︆︆︆︆︆o︆X︆i︆︆.︆︆︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
diochrondie
2020. január 20. 00:35
M︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
dumblidem
2020. január 19. 19:37
M︆︆︆︆︆o︆︆o︆X︆i︆︆︆.︆︆n︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
substerthy
2020. január 19. 14:40
M︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik