A Demokratikus Koalíció közleménye

2020. január 17. 12:33

Arató Gergely
MTI-OS
Több millió forinttal tartozik az állam a hátrányos helyzetű gyerekeket tanító tanároknak.

„Több, mint 60 millió forinttal tartozik azoknak a pedagógusoknak a Szigetvári Tankerület, akik korábban egy integrációs program keretében hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásában és fejlesztésében vettek részt. Hiába jelezték ezt már a tankerületnek is – hiszen van, akinek félmillió forinttal adósak – közel két éve csak ígéreteket kapnak.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy azonnal tisztázzák a helyzetet a tanárokkal és fizessék meg, amivel tartoznak nekik! Mindent elárul az Orbán-rendszer megkülönböztető és kirekesztő mivoltáról az, hogy az emberfeletti feladatot ellátó tanárok pénzével szórakoznak, a miniszterelnök pedig  aljas megjegyzéseket tesz a gyöngyöspatai romáknak fizetett kártérítések miatt.

Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy míg az egyházi iskolák nem győzik bezsebelni az állami támogatásokat, azok a tanárok, akik a Gyurcsány-kormány alatt indított Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében azon dolgoznak kőkeményen, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket fejlesszék, pénz helyett csak jól hangzó ígéreteket kapnak. ”

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyöngyöspatairól nyilatkozzál, te szerencsétlen!
Gyöngyöspata a ti saratok.

Elmeorvos látott mostanában?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés