Súlyos nehézségeim támadtak

2020. január 14. 11:28

Ungár Péter
Facebook
Melyik uniós ország fog még Németország mellett jól járni az Északi Áramlattal?

„»Az Északi Áramlat 2 gázvezeték építését be kell fejezni, azzal Németország és más európai országok is nyerni fognak – jelentette ki Angela Merkel német kancellár a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közösen megtartott moszkvai sajtóértekezletén.
Angela Merkel hangsúlyozta, hogy mindenki érdekelt a gázellátás diverzifikálásában, és Németország az amerikai szankciók ellenére is támogatja az Északi Áramlat 2 vezeték befejezését.«
A következő hírt olvasva nekem súlyos nehézségeim támadtak, nehezen értem meg ezeket a szavakat konkrétan ebben a sorrendben, úgyhogy Önökhöz fordulok az értelmező kérdéseimmel.

1. Konkrétan miben diverzifikál az Északi Áramlat 2? Hogy másik vezetéken jön az az orosz gáz, amihez képest akart az EU diverzifikálni?
2. Melyik más ország fog az Északi Áramlat 2-őn nyerni Németországon kívül? Jó, igen, Oroszország. De melyik másik EU-s ország?

Köszönöm a segítséget, előre is.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A németeknél lassan már az Európai Értékáramlat tizennyolcat fogják kihúzni, miközben nekünk marad a Dobrev Párt, meg a Momentum, hogy a mi érdekeinket képviselje. :D

Elgondolkodtató kérdések, korrekt tálalásban.
Szerintem Magyarországon azoknak az ellenzéki politikusoknak van jövője, akik legalább implicite elismeri néhány kérdésben Orbán igazát. Ez elengedhetetlen a normális
párbeszédhez. U.P. az egyik ilyen.

Lebeszélnélek arról, h. Dobrevről, akár viccből, alternatívaként írj. Elég baj az, h. sokan így tekintenek rá és lesz ez még rosszabb is. Szorgalmasan építik fel, akik kitalálták. Nem öröm,. de vannak látószögek, amikben fotogén és még decensnek is látszik a kis gyöngysorával.

Emlékszem, az EP választások után mentünk be Pestre és a Duna mindkét oldalán utcahosszakon át lengedezett a kimondottan jól sikerült portréja.

Kizárt dolog, a németek nem fogják ingyen adni a "közreműködést"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés