Ellenzéki pótcselekvés

2020. január 13. 8:18

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet
Egyre világosabbá válik az úrhatnám főnökösködéseit látva, miért Fegyőr a pártelnök beceneve.

„Nem megzavarandó a küzdő felek civódását, azért óhatatlanul felmerül az avatatlan szemlélődőben, hogy a fent említett önbizalom-túlcsordulásos Momentum-elnök ugyan milyen eredmények alapján írná elő minden ellenzéki pártnak az MSZP-től, LMP-től, Jobbiktól a Párbeszédig, a DK-ig, hogyan cihelődjenek neki a távoli messzeségbe vesző országgyűlési választásoknak?

Nevezett még azt a vélekedést is megreszkírozta, hogy szerinte a 2022-es voksolás több pártnak a végét fogja jelenteni. Jelen pillanatban még az a helyzet, hogy az úgynevezett ellenzéki összefogásból az egyedüli párt, amelyik nincs benn a parlamentben, éppen a Momentum. Talán előbb tessék bekerülni a T. Házba, és aztán felvenni a több számmal nagyobb mellényt, a két európai parlamenti mandátum ugyanis a hazai vizeken semmire nem jogosít fel. Még akkor sem, ha a bejutott két hölgy gyűlölködési és magyarságfúrási teljesítménye Gyurcsánynééval vetekszik az EP-ben.

A Momentum olyan, mint az a ketrecharcos, aki még el sem indult a versenyen, már győztesnek hirdeti magát. Egyre világosabbá válik az úrhatnám főnökösködéseit látva, miért Fegyőr a beceneve a pártelnöknek.

Persze nehogy úgy tűnjön, hogy a DK-t meg a többi ellenzéki pártot védjük a csúnya internacionalista nihilpártiaktól. Ők sem jobbak a Deákné vásznánál, és különben is: mindenki a saját szerencsétlenségének a kovácsa. Szanyi Tibor látlelete azonban az összes ellenzéki formációra érvényes lehet. Az MSZP-t elhagyó politikus szerint ugyanis volt pártjának főként az tette be a kaput, hogy összeállt a szélsőjobbal. Ez minden balliberális pártra igaz lehet. És érvényes a Jobbikra is, amely a szélsőballal adta össze magát.

Az identitásvesztést, a pálfordulás helyett a saulfordulást a választók csak egy-egy protestszavazás erejéig díjazzák.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az biztos, hogy az ellenzéki pártok a nagy összefogósdiban elvesztették saját identitásukat, arcukat. Egyformává váltak. Akár egyesühetnek egy pártban is:-) de nem menne, mert átharapnák egymás torkát a pozíciókért.

A mandi szégyene, h. ezzel a nicknévvel az eredeti kedvét el lehetett venni a kommenteléstől.Néha eszembe jutnak a hiányzók, nem kevesen vannak, nyilván találtak maguknak jobb időtöltést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés