Bolsevizmus és kereszténygyalázás Rákosszentmihályon

2020. január 13. 21:51

Varga-Bíró Tamás
VBT
Szinte látom magam előtt, ahogyan Vajda elvtárs felveszi a bőrkabátját, felcsatolja oldalára pisztolyát, s hű társaival elindul rendet tenni Rákosszentmihályon.

„A bejegyzés végén a Rákosi-doktrínák legcsodálatosabb parafrázisa jelenik meg:

»Addig is tartsuk azonban számon, hogy kik azok, akik pillanatnyi előnyökért, anyagi javakért, a számukra drogként ható hatalomért kiszolgálják ezt a rendszert, és semmilyen szinten ne vállaljunk velük közösséget a későbbiekben, amikor a rezsim bukása után “megtérnek” és bizonygatják, hogy ők mindig is ellenállók voltak. És tartsuk számon azt a kevés számú tisztességes kivételt is, akinek tényleg nem volt más választása.«

Értelmezzük ezt a gyönyörű coda részt, ami arra hivatott, hogy mind a bejegyzés, mind pedig a belinkelt cikk jelentéstartalmát nyomatékosítsa!

Először is tartsuk számon, írja a szerző, tehát listázzuk! A hőn áhított 2022-es hatalomváltásig listázzuk a fideszeseket! Tegyük pedig ezt olyan szent, kommunista meggyőződéssel, hogy a később önkritikát gyakorlókat is vessük a gyehenna tüzére! De mivel a jó bolsevik mindig állít egy pozitív példát is az ellen számára, azért legyenek szelektálva azok, akik csak kényszerű fideszesek voltak. Gondolom, nekik majd átnevelő táborokba kell menniük a megtisztulás reményében.

Aki pedig nem engedelmeskedik? A fentiek tükrében szinte látom magam előtt, ahogyan Vajda elvtárs felveszi a bőrkabátját, felcsatolja oldalára pisztolyát, s hű társaival elindul rendet tenni Rákosszentmihályon. Aztán következik a többi kerületrész, Árpádföld, Mátyásföld, Sashalom és Cinkota is. Ki tudja, megállnak-e ott, hiszen onnan már csak egy ugrás Kerepes, Mogyoród, Gödöllő…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez még elég finomak tűnik az újabb felhíváshoz képest, amiben pénzt akarnak gyűjteni OV likvidálására.
Elment az eszük!!!!!! Nem normálisak!
Mi lenne itt, ha országos hatalomhoz jutnának!

Magadról most írhatnád: ez hülye. De én indokolok: VBT nem "retteg", nem "tesz beismerő vallomást", hanem csak joggal felháborodik egy aljas bejegyzésen. A bejegyzés aljas, mert egy fasizmussal vádoló figura helyez kilátásba fasiszta módszert.

Talán még a szülőanyja sem tudja, ki ez a Vajda Zoltán Tamás...
Már úgy értve, az apja ki volt...

Legalább tájékoztattam...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés