Orbán: Lázár János feladata, hogy szerezze vissza Hódmezővásárhelyt

2020. január 9. 17:33
Lázár Jánosnak pedig – aki Hódmezővásárhely és térsége fideszes országgyűlési képviselője, a város korábbi polgármestere – nagy érdemei vannak a kormány működésének dinamizálásában.

A kormányfőt arról kérdezték, hogy a napokban három korábbi kancelláriaminisztere, Stumpf István, Navracsics Tibor és Lázár János is kritikát fogalmazott meg a Fidesszel, illetve a kormánnyal kapcsolatban.

Erre Orbán Viktor úgy reagált, elfogult mindhármukkal szemben, mert kancellárminiszterei voltak és barátai ma is. Stumpf István volt miniszterről, korábbi alkotmánybíróról a kormányfő úgy nyilatkozott: mindig a legnagyobb tisztelettel viseltetett iránta, a véleményét is kikéri, meghallgatja, és igyekszik is megfogadni. „És igaza van, ha az ember támadó középpályásnak már nem jó (...), akkor védekező középpályásnak kell lenni”– fogalmazott.

Navracsics Tibor munkájára számít a következő időszakban is – mondta Orbán Viktor –, mert ő az egyetlen olyan volt európai uniós biztos, aki Fidesz-tag. Felbecsülhetetlen tapasztalatára ő személyesen és az ország is igényt tart szavai szerint. Megjegyezte, kormánybiztosi kinevezése is van Navracsics Tibornak, a Veszprém Európa kulturális fővárosi címével kapcsolatos munkáért felel.

Lázár Jánosnak pedig – aki Hódmezővásárhely és térsége fideszes országgyűlési képviselője, a város korábbi polgármestere – nagy érdemei vannak a kormány működésének dinamizálásában, „csak úgy alakultak a dolgok, hogy elveszítettük közben Hódmezővásárhelyt, és most neki az a dolga, hogy visszaszerezze, és ehhez sok sikert kívánok neki, és minden támogatást meg is adok” – tette hozzá a miniszterelnök.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bagramjan egyszer mikor visszafoglalta a Baltikumot, buszken Sztalinhoz kuldte a szarnysegedjet egy uveg vizzel a Balti tengerbol. A kulongepen repulo futar viszont nem tudta hogy mig o uton volt visszafoglaltak a nemetek a partot es kivertek Bagramjant. Igy mikor orommel vitte a Kremlbe az uveget csak annyi volt Sztalin valasza : vigye vissza Bagramjannak, ontse vissza oda, ahonnan vette!

No ez jutott eszembe Hodmezovasarhely visszafoglalasarol :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés