Azoknak, akik látni vélik az ellenzék világképét

2020. január 6. 22:11

Nagy Károly
Facebook
Nem azért kell ránk szavazni, mert Orbán Viktor politikája rossz: azért kell ránk szavazni, mert a miénk jobb.

„Nagyon örülök annak, hogy Gyurcsány Ferenc elindít valamiféle diskurzust az ellenzék világképéről. Azonban szeretném felhívni a figyelmet arra – még ha egyet is értek többnyire az általa megfogalmazott pontokkal-, hogy ő a Demokratikus Koalíció elnöke, így legfeljebb a DK világképéről szólhat.

Véleményem szerint az »ellenzékieskedés« nem nyújthat megfelelő alternatívát. Hiszen nem azért kell ránk szavazni, mert Orbán Viktor politikája rossz: azért kell ránk szavazni, mert a miénk jobb. Az persze előremutató, ha elkezdünk azon gondolkodni, hogy mi az a minimum értékrendszer, amit valamennyi ellenzéki párt, a Jobbiktól a DK-ig, elfogad. Ez egy alternatív alkotmány kezdeményezése is lehet, amire a jövőben érdemes szövetkezni.

De ezeket az alapvetéseket nem egyik vagy másik politikus írja. Mert ha bárki is közös ellenzéket akar, akkor el kell fogadja, hogy az alapértékeket demokratikus úton, közösen kell lefektetni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt majd eldöntik a választók, kié a jobb politika. Ami tény: az ellenzék már valaha kormányzó tagjai csődöt produkáltak, akik meg még nem kormányoztak, a nyilvánvalóan túlzó ígérgetéseikben leplezik le önmagukat. A migráció ellenzéki támogatása pedig katasztrófát jelentene az egészségügy, az oktatás, a közbiztonság számára. Az ellenzék hallgat ezekről a konkrétumokról, és csak blöfföl.ígérget, uszít. SOKKAL GYENGÉBBEK!

Nem is mond semmit, hogy mitől jobb:-)
Csak jobb és kész, mert ők azt mondják.

Egyébként ki ez?
Lehet, hogy nem véletlenül dugdosta az ellenzék:-)))

A ti politikátok az, hogy Brüsszel seggét fényesre nyaljátok.

Egyébként pedig mocskos kis hazaáruló patkányok vagytok. Ócska libsi hulladék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés